Sneakers customizen, Outstanding Fashion & Vintage Haren Groningen

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Om 14.00 uur had ik een afspraak met Aimee van TAKE YOUR AIM bij Van Arendonk (Herestraat, Groningen) om mijn sneakers te laten customizen. Geïnspireerd door haar foto’s op facebook en instagram wist ik al precies wat het moest zijn: rode roosjes en mijn naam.

Sneakers customizen, Outstanding Fashion & Vintage Haren Groningen

Aimee pikte mijn wensen heel snel op; na een kort overlegmoment spraken we af dat ik over een uur terug zou komen in de winkel…… Nog lekker even de tijd dus om op deze zonnige zaterdag rond te slenteren in de stad.

Sneakers customizen, Outstanding Blog Instagram

Alhoewel ik bij de aanblik van deze bonte verzameling flesjes leerverf ook al meteen helemaal vrolijk werd!

Sneakers customizen, Outstanding Take your aim

De laatste hand werd inmiddels aan de roosjes gelegd. Wat een precisiewerkje! Ondertussen babbelde Aimee gezellig verder en zag ze ook nog kans om andere belangstellenden spontaan te begroeten.

Sneakers customizen, Outstanding Fashion & Vintage Haren Groningen

Nog even een laatste detail toevoegen…..

Sneakers customizen, Outstanding Blog Instagram Fashion Blogger

en zie hier het eindresultaat! Wat is het mooi geworden!!! Hoe gaaf is dat, mijn eigen personalized sneakers van Stan Smith! Thanx Aimee!

LOVE ESTHER

 

Volg:

nieuwsbrief-TakeyourAIM-ontour-groningen1

 

Aimmée van TAKE YOUR AIM maakt van je sneakers unieke kunstwerkjes. Met een speciale leerverf (bestand tegen water, vuil en beweging) schildert ze initialen, donuts, bloesem of elk ander idee op je sneakers. Alle kleuren zijn mogelijk, zelfs neon- of glitterkleuren! TAKE YOUR AIM gaat komend voorjaar ON TOUR langs de Van Arendonk winkels. Bij aankoop van een paar sneakers kun je ze gratis door TAKE YOUR AIM laten customizen.

Aanstaande zaterdag 11 maart is Aimée van 12.00 tot 17.00 uur aanwezig bij Van Arendonk in Groningen. Wanneer je nu een paar sneakers bij van Arendonk koopt, kun je je alvast inschrijven voor zo’n bijzondere personalisatie!

Adidas Stan Smith M20325 Sneaker

essy sneaker 2

Afgelopen maandag heb ik  Stan Smith sneakers gekocht bij van Arendonk in Groningen. Ik heb me daarna meteen laten inschrijven voor TAKE YOUR AIM on tour. As. zaterdag om 14.00 uur worden mijn nieuwe sneakers gecustomized door Aimée Adriaansen! Hoe leuk is dat? Your own personalized sneakers! Ik heb er nu al zin in!

Durf jij ook je pas gekochte sneakers te laten customizen? Wie weet, tot zaterdag?!

LOVE ESTHER

Volg:

Hey Guys,

Vorige week heb ik nog een aantal geweldige items in de opruiming gescoord, die ik graag met jullie wil delen!

Onderstaande look bij Little Soho had ik al een tijdje op mijn wishlist staan:

100815_201602_99351

Number 1) Bomberjackje The Golden Eagle

Het jasje heb ik inmiddels gescoord bij Little Soho!  Helaas is het daar nu uitverkocht. Dit coole bomberjackje van Zoe Karssen(met ‘destroyed effect’) is nog wel verkrijgbaar bij nightfever-online.nl voor € 173,61.

Het basic shirt is van Dante6 en de nonchalante, legergroene ripped boyfriend is van CURRENT/ELLIOT. Ook deze heb ik nog weten te bemachtigen. Beide zijn nog steeds verkrijgbaar bij Little Soho, dus sla je slag!

Bekijk bericht

Volg:

image

Hello Guys, Tommy Hilfiger heeft een te gekke nieuwe collectie. Zoals jullie in eerdere posts van mij hebben kunnen lezen, ben ik dol op patches. Ik vind het dan ook helemaal te gek dat de Bijenkorf vanaf 9 februari deze nieuwe collectie van één van mijn favoriete merken gaat verkopen. Op de Tommy website staat een leuk impressie van:  “THE MAKING OF TOMMYXGIGI LENTE ’17”

Bekijk bericht

Volg:

Vintagemarkt ‘Klein Berlijn’ – Grote Markt, Groningen

image1

Hey guys, vinden jullie het ook zo leuk om rond te snuffelen op vintagemarkten?

Afgelopen zondag vond de 2e editie van ‘Klein Berlijn’ op de Grote Markt in Groningen plaats. Lekker een beetje rondgeslenterd en tussen alle spulletjes rondgeneusd. In het kraampje van Olga Kuijlenburg zag ik deze toffe cowboy boots staan  (*eveneens te vinden op de Noordermarkt in de Jordaan in Amsterdam; ma.ocht. 10.00-13.30 uur en zat. 10.00-16.00 uur). Ik kon mijn geluk niet op toen het ook nog eens de juiste maat bleek te zijn. Dus de boots natuurlijk even gepast en ……. ze zaten als gegoten!

Bekijk bericht

Volg:

Vandaag een post over het maken van ‘clafoutis’. Het onderwerp past in twee categorieën, namelijk Recepten en Garden & Outdoor. Hier vind je deze post dan ook terug.

Eigenlijk weet ik nog niet eens zo lang dat bakken echt leuk is. Elk weekend als het mooi weer is, probeer ik iets vers te maken voor de gasten op ons terras. Zo stond er afgelopen weekend kersenclafoutis op het bord!

Foto 08-08-16 13 13 57

 

Voor de clafoutis hebben we kersen gehaald op de markt in Haren. In onze nieuwe webshop Garden&Outdoor willen we ook kersenbomen gaan verkopen. Vermoedelijk worden dit de nieuwe rassen Regina en Kordia.

Bekijk bericht

Volg:

Wijn uit Glimmen van de wijngaard!

Outstanding heeft een leuke wijn aanbieding voor u:

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Onze rode wijn is een (h)eerlijk produkt. De druiven zijn biologisch geteeld op de Glimmer Esch. De wijn wordt gemaakt door Hof van Twente en wordt verkocht bij Outstanding in Glimmen.

Speciaal voor u hebben we een leuke aanbieding:

  • 6 flessen rode wijn van € 55,00 voor € 45,00
  • 1 fles rode wijn van € 10,00 voor    € 8,50

Bekijk bericht

Volg: