BIO ACTIVE CARE BY MINERAL CARE

SKIN CARE

Het belang van een goede huidverzorging

Je huid is je visitekaartje en ik vind het belangrijk om deze goed te verzorgen en te beschermen. Zo gebruik ik bijvoorbeeld een dagcrème met een hoge SP factor en zit er altijd een zonnebril in mijn handtas. Zodra de eerste zonnestralen doorkomen, draag ik mijn zonnebril. Verder probeer ik er voor te zorgen dat ik gedurende de dag voldoende water drink. Ik moet toegeven dat het me zomers vaak beter afgaat dan ’s winters…

Bio Active Care

Daily routine

Mijn dagelijkse routine bestaat kortweg uit: dagcrème aanbrengen, make-up aanbrengen/verwijderen, reinigen en nachtcrème aanbrengen. Daarnaast neem ik 1 keer per week een gezichtsmaskertje en geef ik mijn gezicht een lichte scrubmassage. Op het moment dat mijn gezicht wat droog aanvoelt, breng ik als extraatje een serum aan. Dit alles aangevuld met bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste.

Een tijdje geleden werd mij door ‘Mineral Skin Cosmetics’ gevraagd of ik de Nourishing Vitamin Capsules van Bio Active Care wilde reviewen. Hoewel compleet nieuw voor mij, leek het mij erg leuk om dit huidverzorgingsprodukt te testen en te beoordelen.

 

De box van Bio Active Care

Ik heb een box ontvangen met 21 vitamine capsules t.w.v. €53,-. De bijsluiter belooft dat deze kuur je huid een oppepper geeft en in balans brengt. Dat klinkt veelbelovend!

De kuur

Je kunt de capsules gebruiken in kuurverband 1 keer per week of als een 7-daagse kuur met steeds 1 week rust. Ik heb besloten om voor de laatste mogelijkheid te gaan: dus 3 keer een week de ampullen dagelijks als vervanging van de nachtcreme gebruiken met steeds een week rust er tussenin.

Het gebruik van het serum is eigenlijk vrij eenvoudig: je draait de ampullen open en vervolgens breng je het serum al masserend aan op je gezicht en hals. De textuur van het serum is erg prettig en laat zich heel goed aanbrengen. De hoeveelheid is voldoende en wordt door de huid goed opgenomen. Het serum geeft je huid een instant boost; het geeft een fris gevoel en ruikt zeer aangenaam. Na de stopweek merkte ik dat ik er naar uit keek om weer te beginnen met de ampullen.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat na afloop van de kuur. Mijn huid voelt zacht en gladjes en heeft een frisse uitstraling. Ik durf het gerust een ‘feel good’ produkt te noemen; je huid krijgt de beloofde oppepper en is weer veel meer in balans. Ik zou het zeker aanraden! Gezien het prijskaartje van €53,- en de effectiviteit van het serum zou ik denk ik wel kiezen voor een kuurverband van 1 ampul per week als vervanging van mijn gebruikelijke nachtcrème. 

En jij, gebruik jij wel eens een serum? Zou je het serum van Mineral Skin Cosmetics eens willen proberen?

Let me know!

 

LOVE,

Esther

 

 

 

Volg:

Mañana Mañana

Mañana Mañana

FESTIVAL SEASON 

Het is al weer eventjes geleden, maar toch wil ik graag nog mijn belevenissen op het Mañana Mañana festival met jullie delen. De editie van 2019 vond plaats van donderdag 13 juni tot en met zondag 16 juni.

Bekijk bericht

Volg:

Lentekriebels

LENTEKRIEBELS 

 

Wat vliegt de tijd; het is al weer maart!

De dagen worden langer, de krokussen verschijnen overal en ik heb zelfs de eerste narcissen al gezien. De winter maakt langzaamaan plaats voor de toch wel onvermijdelijke lentekriebels…..

Bekijk bericht

Volg:

CHIHULY GRONINGER MUSEUM

CHIHULY

GRONINGER MUSEUM 

Expositie CHIHULY

 

De tentoonstelling van de beroemde Amerikaanse kunstenaar Dale Chihuly in het Groninger Museum wilde ik heel graag bezoeken in het nieuwe jaar. Geveld door griep moest ik mijn bezoek uitstellen, maar vorige week woensdag was het dan zover.

Na een heerlijke lunch in ‘Strandpaviljoen Paterswolde’ in Haren, vertrokken we richting Groningen. Op vertoon van onze polsbandjes van de Groninger Museumnacht 2018 ontvingen we twee toegangskaartjes voor het Groninger Museum. Hoe leuk is dat?!

Voordat we aan de tentoonstelling begonnen, keken we een film over het leven en werk van Dale Chihuly: een korte impressie waardoor je alvast een beetje geprikkeld wordt…. Dat beloofde veel goeds!

 

Dale Chihuly Float Boat Groninger Museum

Bekijk bericht

Volg:

Feestelijk vega is de nieuwe kersttrend

VEGA (KERST)RECEPTEN

BBS Goodfood's winterspecial 2018

‘BBC Good food – Vega winterspecial’

Zal ik wel zal ik niet… Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik besloten om vlees voortaan te laten staan.

Bekijk bericht

Volg: