Rozenfestival 1 en 2 juli 2017 - Banner DEF JPG (1)

 

Kom op 1 en 2 juli naar het rosarium in Winschoten voor het Rozenfestival! Tijdens dit tweedaagse festival kun je slenteren over de jaarlijkse groenmarkt, prachtige optredens aanschouwen op het muziekpodium of genieten van één van de vele culinaire hoogstandjes op het foodplein welke gevuld wordt met foodtrucks. Ook voor de kinderen is er enorm veel te beleven. Tot dan!

TERUGBLIK

In aanloop naar het Rozenfestival waren er diverse activiteiten zoals De Dag van het Park op zondag 28 mei jl. en natuurlijk het bezoek van koningin Maxima op dinsdag 13 juni jl. Hare Majesteit was uitgenodigd om de naar haar vernoemde roos te komen dopen.

Esther met uil

DAG VAN HET PARK

Maar eerst op de foto met een kerkuil tijdens de Dag van het Park. Deze langgekoesterde wens kan ik op mijn bucketlist afvinken. Wat een prachtige en indrukwekkende vogel!

 

IMG_0613

BEZOEK KONINGIN MAXIMA

De ambassadeurs van het Rozenfestival waren ook uitgenodigd om bij het bezoek van koningin Maxima aanwezig te zijn. Hoe leuk is dat?!  Op 13 juni jl. was het zover: rond 13.00 uur maakte Hare Majesteit haar opwachting in het Rosarium in Winschoten.

Tsja, en daar sta je dan tussen de persmensen op een muurtje. Op zoek naar dat ene moment om een mooie foto van onze koningin te kunnen maken…

 

OOTD

  1. Floral Blazer van Zara. 2. Tasje Isabeau mini crossbody Coral Red van Guess 3. Hakken coral red Aria 8 van Van Dalen 4. Levi Jeans Dark Blue 715 Bootcut

 

IMG_0628

Gelukt! Daar komt ze aanschrijden over het gras met in haar hand de zojuist gedoopte Maxima Roos. Wat zag onze koningin er weer prachtig uit! Het was een mooie, zonnige dag om met heel veel plezier op terug te kijken.

Rosa 'Koningin Máxima'.

Rosa ‘Koningin Máxima’.

 

Nu op naar het Rozenfestival op 1 en 2 juli aanstaande….. 🙂

LOVE

ESTHER

 

Volg:

HEY GUYS,

In mijn vorige blog vertelde ik al over mijn fotoshoot met fotograaf Flip Slik (‘FLIPSHOT’) voor het Rozenfestival in Winschoten. Het Rosarium bestaat 50 jaar en dat wordt op 1 & 2 juli 2017 gevierd met 25 ambassadeurs! Elke ambassadeur heeft inmiddels een fotoshoot gehad met een fotograaf.

Op 7 april jl. was de eer aan mij. Het thema van de foto is geïnspireerd op het verhaal van ‘Alice in Wonderland’ van Lewis Caroll. We hebben geprobeerd een surrealistisch sfeertje te creëren en volgens mij is dat aardig goed gelukt

IMG_0320

Aan publiek geen gebrek tijdens de shoot. We verkeerden in goed gezelschap 😉

Lees je verder mee?

Volg:

Rozenfestival

Voor het 50-jarig jubileum van het Rosarium Winschoten was de organisatie op zoek naar 50 ambassadeurs. Er volgde een oproep aan mensen die op een of andere manier iets met rozen van doen hebben (naam, huisdier, hobby, beroep etc.) Als ambassadeur wordt er een fotoreportage van je gemaakt; de mooiste foto wordt vervolgens geëxposeerd.

What’s in a name?

De roos loopt als een rode draad door mijn leven: mijn achternaam (Roos) – docente Engels (‘The English Rose’) – mijn lievelingsbloem (pioenroos). Ik hoefde dus niet lang na te denken en heb me aangemeld.

Lees je verder mee?

Volg:

nieuwsbrief-TakeyourAIM-ontour-groningen1

 

Aimmée van TAKE YOUR AIM maakt van je sneakers unieke kunstwerkjes. Met een speciale leerverf (bestand tegen water, vuil en beweging) schildert ze initialen, donuts, bloesem of elk ander idee op je sneakers. Alle kleuren zijn mogelijk, zelfs neon- of glitterkleuren! TAKE YOUR AIM gaat komend voorjaar ON TOUR langs de Van Arendonk winkels. Bij aankoop van een paar sneakers kun je ze gratis door TAKE YOUR AIM laten customizen.

Bekijk bericht

Volg:

Hey Guys,

Vorige week heb ik nog een aantal geweldige items in de opruiming gescoord, die ik graag met jullie wil delen!

Onderstaande look bij Little Soho had ik al een tijdje op mijn wishlist staan:

100815_201602_99351

Number 1) Bomberjackje The Golden Eagle

Het jasje heb ik inmiddels gescoord bij Little Soho!  Helaas is het daar nu uitverkocht. Dit coole bomberjackje van Zoe Karssen(met ‘destroyed effect’) is nog wel verkrijgbaar bij nightfever-online.nl voor € 173,61.

Het basic shirt is van Dante6 en de nonchalante, legergroene ripped boyfriend is van CURRENT/ELLIOT. Ook deze heb ik nog weten te bemachtigen. Beide zijn nog steeds verkrijgbaar bij Little Soho, dus sla je slag!

Bekijk bericht

Volg:

image

Hello Guys, Tommy Hilfiger heeft een te gekke nieuwe collectie. Zoals jullie in eerdere posts van mij hebben kunnen lezen, ben ik dol op patches. Ik vind het dan ook helemaal te gek dat de Bijenkorf vanaf 9 februari deze nieuwe collectie van één van mijn favoriete merken gaat verkopen. Op de Tommy website staat een leuk impressie van:  “THE MAKING OF TOMMYXGIGI LENTE ’17”

Bekijk bericht

Volg:

Vintagemarkt ‘Klein Berlijn’ – Grote Markt, Groningen

image1

Hey guys, vinden jullie het ook zo leuk om rond te snuffelen op vintagemarkten?

Afgelopen zondag vond de 2e editie van ‘Klein Berlijn’ op de Grote Markt in Groningen plaats. Lekker een beetje rondgeslenterd en tussen alle spulletjes rondgeneusd. In het kraampje van Olga Kuijlenburg zag ik deze toffe cowboy boots staan  (*eveneens te vinden op de Noordermarkt in de Jordaan in Amsterdam; ma.ocht. 10.00-13.30 uur en zat. 10.00-16.00 uur). Ik kon mijn geluk niet op toen het ook nog eens de juiste maat bleek te zijn. Dus de boots natuurlijk even gepast en ……. ze zaten als gegoten!

Bekijk bericht

Volg: