Hi there,

Zoals jullie misschien weten, heb ik mijn eigen bedrijf Outstanding. Al weer vier jaar verzorg ik met veel plezier cursussen en bijlessen aan volwassenen en aan studenten in het voortgezet onderwijs en in het MBO. Sinds twee jaar is mijn bedrijf gehuisvest in een prachtig pand aan de Rijksstraatweg in Haren (Groningen).

Outstanding Classroom Haren Groningen Eelde Paterswolde Glimmen

Kantoor Outstanding

 

BACK TO SCHOOL?

Zo aan het begin van het schooljaar zit ik boordevol plannen. Mijn eerste doel was het aanbod van de lessen verder uit te breiden. Na enig onderzoek leek het mij zinvol het aanbod uit te breiden met de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Inmiddels heb ik voor deze exacte vakken een bijlesgever met ruime ervaring gevonden. Dit nieuwe aanbod van exacte vakken is een spannende uitdaging. Zelf blijf ik natuurlijk echt een talenmens.

Bijles Haren paterswolde eelde Groningen

VERDERE PLANNEN?

Jazeker, ik zit vol met plannen! De afgelopen jaren heb ik wel geleerd om in mijn enthousiasme niet teveel hooi op mijn vork te nemen.

Ik wil echter al een aantal jaren mijn werving aanpakken. Mond tot mond reclame blijft natuurlijk een goede manier, maar het belang van goede websites wil ik ook onderstrepen. Ja je leest het goed: websites. Naast het aanbod van lessen/cursussen bied ik eveneens tweedehandskleding aan in mijn webwinkel. Daarover in een volgende post misschien meer.

Ten tweede wil ik graag de vindbaarheid van mijn websites vergroten. In mijn bedrijf is een docent aanwezig, die wordpress cursussen verzorgd. Ik heb hem de opdracht gegeven om aan deze doelstelling te werken en deze te realiseren.

 

Tenslotte wil ik mijn klanten graag iets mee geven als aandenken, een gadget. Het moet iets zijn dat onmiddellijk in het oog springt, opvalt.

JOINZ

(sponsored part)

Onlangs werd ik benaderd door JOINZ. JOINZ is een bedrijf, dat via hun webshop allerlei relatiegeschenken verkoopt. Van pennen, powerbanks tot usb sticks. Alle gadgets kunnen worden voorzien van een logo.

Ik heb een prachtige Curve powerbank van dit bedrijf mogen ontvangen. Echt een perfect hebbedingetje. Een paar weken geleden ben ik naar de Culturele Hoofdstad van Europa, Leeuwarden, geweest. Die dag heb ik vele foto’s en filmpjes voor Instagram met mijn iPhone gemaakt van ‘The Giants’ en mijn accu was dan ook al snel leeg!

The Giants Royal de Luxe

The Giants – Royal de Luxe

 

Gelukkig was dat probleem snel opgelost: een terrasje pakken en mijn telefoon weer snel kunnen opladen met de powerbank van JOINZ. ‘Easy does it’! Daarna kon ik er weer lustig op los fotograferen en filmen. Jammer dat het logo van OUTSTANDING er niet op staat (LOL).

JOINZ CURVE POWERBANK IPHONE

Powerbank van Joinz

Vind jij relatiegeschenken ook leuk? Wat zou het perfecte relatiegeschenk zijn?

Let me know…..

LOVE, ESTHER

Volg:

A SUNDAY AFTERNOON AT THE GRONINGER MUSEUM

Expositie David LaChapelle

Op een druilerige zondagmiddag, eind april, ben ik naar de expositie van David LaChapelle in het Groninger Museum geweest. ‘GOOD NEWS FOR MODERN MAN’ is de eerste grote expositie van zijn werk in een Nederlands museum en dan ook nog eens in mijn geboortestad Groningen!

Naast de klassiekers van LaChapelle wordt zijn meest recente werk getoond in deze expositie. Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen bij het horen van LaChapelle’s naam? Ik ben er zeker van dat velen de iconische foto van rapster Lil’ Kim met het Louis Vuitton monogram kennen.

Lil' Kim: Luxury Item; New York, 1999

Lil’ Kim: Luxury Item; New York, 1999

 

Bekijk bericht

Volg:

SPRING IS IN THE AIR

19 maart 2018, Hereplein Groningen

Doors of Groningen Adidas trackpants Beckenbauer

Hoera, de lente is officieel begonnen! Hoewel….. buiten is het nog aardig frisjes en de winterjas kan voorlopig nog niet de kast in, vrees ik. Toch begint het voorjaar al aardig te kriebelen. Lekker naar buiten  zonder jas, met blote voeten in je schoenen, een eerste ijsje, met een cocktail op het terras. Heeeerlijk, ik kan bijna niet wachten tot het zover is!

Bekijk bericht

Volg:

Heb je nog altijd geen idee hoe je kerstoutfit er uit zal zien dit jaar? Dan heb ik een last-minute tip voor jou: ga voor een trendy ‘tartan look’!

De ruitjestrend is veelvuldig terug te zien in het modebeeld van deze winter en uiteraard van de kerst. Zo werd ik helemaal geïnspireerd door de campagne ‘A magical holiday’ van Hennes en Mauritz.

H&M Kerst 2017 Tartan plaid trousers

When in doubt just add glitter

De ‘tartan’ broek krijgt een stoere look als deze met een ruimvallende coltrui wordt gestyled. Vind je deze look niet feestelijk genoeg? When in doubt just add glitter! Door een paar zilveren boots onder je broek te dragen, geef je deze look een instant party touch.

Bekijk bericht

Volg: