Appels en peren zijn……

IMG_23411-e1445183083220-768x1024

In één van mijn vorige posts vermelde ik het al, dat ik verrast werd door een pakketje van ‘Hunter’. Hier zijn ze dan de: Hunter Tall Gloss (bij ‘Regelaarzenexpert’)! Ik draag ze bijna elke dag;  ze matchen met heel veel stijlen. Ik draag ze hier bij een leren broek van Nikkie, dezelfde maar dan in het zwart, is verkrijgbaar bij Outstanding in de webshop voor € 125,00.

Vandaag is echt een dag om iets met zoete appels te gaan doen. Ik heb op Bettyskitchen.nl gezocht en vond daar een recept voor hete bliksem. Mijn zus was ook druk bezig in de keuken. Ze is bij ons op de fruitveiling geweest en met 15 kg fruit naar huis gegaan. Ik kreeg een app van haar met deze prachtige creatie:

Jolanda’s Apple Pie

Apple-Pie

Jolanda heeft voor deze taart de appel ‘Bramley’s Seedling‘ gebruikt. Op mijn verlanglijstje staat nog altijd een gietijzeren vorm om zelf op een houtvuur een appeltaart te kunnen bakken.

860530b35ed4234b70e4c3d3b5b1fe60

Op ‘Brenda kookt’, staat een heerlijk recept voor een appeltaart en speculaas. De appels hierboven zijn denk ik ‘Goudrenet’ oftewel ‘Schone van Boskoop‘. Heb jij een mooi appelgerecht? Laat het mij weten! Een volgende keer komen de peren aan bod! Leuke peren ideeën? Laat het mij weten!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.