Christmas shopping in Groningen

Tree

Tree Groningen

Hello guys, vandaag is het eindelijk mooi weer om naar Groningen te gaan. Elk jaar wil ik even de Kerstboom op de Grote Markt in Groningen bekijken.  Ik heb vandaag voor een comfy Sunday afternoon outfit gekozen.

Sunday afternoon outfit

Eén van mijn favoriete winkels in Groningen is Sissyboy. Toevallig liep ik tegen een heerlijk warm vest (Vest Kloudy) aan. Deze ging natuurlijk mee. Ik werd er gewoon vrolijk van. Op de grote markt kwam ik twee enthousiaste meiden tegen die geld inzamelden voor de Voedsel bank. Ik kon in ruil voor een klein bedrag mijn creativiteit op een doek kwijt. Kortom, er gaat niets boven een inspirerend dagje Groningen!

Love Esther

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Walking after work – Workshop Poëzie

Hello guys! Outstanding is gevestigd in Glimmen; dichtbij de Drenstche Aa, een zeer inspirerende omgeving. Deze omgeving was voor mij...

Close