CHUNKY KNIT – Zin in Breien –

leren-breien

Een paar jaar geleden zou ik er nooit over nagedacht hebben iets over breien te gaan schrijven. Totdat ik in de magazines de vesten van Kiro by Kim zag.

Bij gebreide items hoeven we allang niet meer aan de door oma gebreide kriebeltruien te denken. Breisels zijn hot en niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Waarom? Er zijn oneindig veel variaties mogelijk en ze zijn heerlijk warm. Er zijn fijngebreide truien en vesten die net een beetje die extra klasse hebben, maar ook grofgebreide exemplaren die een lekker stoer effect geven.

kirobykim-2016

Zelf ben ik zo geïnspireerd geraakt dat ik inmiddels weer begonnen ben met breien. Mijn doel is om in ieder geval een vest te maken dat minstens zo goed is als die van Kim. In de komende posts in mijn blog, hou ik jullie op de hoogte van mijn vorderingen.  Ik heb zelfs een aparte categorie ervoor aangemaakt zodat jullie mijn brei-avontuur kunnen volgen. Natuurlijk zijn er inmiddels meer beroemde brei-fanaten. Kijk je mee naar o.a. de vesten van I Love Mr. Mittens…….

I just love Mr. Mittens

ilovemrmittens_KnittedCardigan_Khaki39-of-72-800x1000

MIJA_GREYBAG_2

MIJA_GREYBAG_4x

De Espadrilles zijn van het merk ‘Act’ en verkrijgbaar bij Zalando voor € 89,95. Het vest is van “I Love Mr Mittens” van de Belgische ontwerpster Stéphanie Caulier.

 

OEPS… NOG EENTJE DAN….

jules_ce21f

Ben jij ook zo gek op breisels en heb je goede tips of tutorials om zo’n vest te maken laat het mij hieronder weten!

LOVE ESTHER

 

Volg:
Share: