Blog Outstanding Groningen Nederland http://out-standing.nl/blog Fashion & Lifestyle Blog by Esther Roos Groningen Fri, 13 Sep 2019 09:47:51 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 http://out-standing.nl/blog/wp-content/uploads/2016/09/cropped-favicon-blog-32x32.png Blog Outstanding Groningen Nederland http://out-standing.nl/blog 32 32 95178902 BIO ACTIVE CARE BY MINERAL CARE http://out-standing.nl/blog/bio-active-care-by-mineral-care/ http://out-standing.nl/blog/bio-active-care-by-mineral-care/#respond Fri, 13 Sep 2019 09:43:28 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=2077 BIO ACTIVE CARE BY MINERAL CARE

SKIN CARE

Het belang van een goede huidverzorging

Je huid is je visitekaartje en ik vind het belangrijk om deze goed te verzorgen en te beschermen. Zo gebruik ik bijvoorbeeld een dagcrème met een hoge SP factor en zit er altijd een zonnebril in mijn handtas.

Lees je mee ? BIO ACTIVE CARE BY MINERAL CARE at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
SKIN CARE

Het belang van een goede huidverzorging

Je huid is je visitekaartje en ik vind het belangrijk om deze goed te verzorgen en te beschermen. Zo gebruik ik bijvoorbeeld een dagcrème met een hoge SP factor en zit er altijd een zonnebril in mijn handtas. Zodra de eerste zonnestralen doorkomen, draag ik mijn zonnebril. Verder probeer ik er voor te zorgen dat ik gedurende de dag voldoende water drink. Ik moet toegeven dat het me zomers vaak beter afgaat dan ’s winters…

Bio Active Care

Daily routine

Mijn dagelijkse routine bestaat kortweg uit: dagcrème aanbrengen, make-up aanbrengen/verwijderen, reinigen en nachtcrème aanbrengen. Daarnaast neem ik 1 keer per week een gezichtsmaskertje en geef ik mijn gezicht een lichte scrubmassage. Op het moment dat mijn gezicht wat droog aanvoelt, breng ik als extraatje een serum aan. Dit alles aangevuld met bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste.

Een tijdje geleden werd mij door ‘Mineral Skin Cosmetics’ gevraagd of ik de Nourishing Vitamin Capsules van Bio Active Care wilde reviewen. Hoewel compleet nieuw voor mij, leek het mij erg leuk om dit huidverzorgingsprodukt te testen en te beoordelen.

 

De box van Bio Active Care

Gezichtsverzorging Bio Active Care Bio Active Care Mineral Care

Ik heb een box ontvangen met 21 vitamine capsules t.w.v. €53,-. De bijsluiter belooft dat deze kuur je huid een oppepper geeft en in balans brengt. Dat klinkt veelbelovend!

De kuur

Je kunt de capsules gebruiken in kuurverband 1 keer per week of als een 7-daagse kuur met steeds 1 week rust. Ik heb besloten om voor de laatste mogelijkheid te gaan: dus 3 keer een week de ampullen dagelijks als vervanging van de nachtcreme gebruiken met steeds een week rust er tussenin.

Het gebruik van het serum is eigenlijk vrij eenvoudig: je draait de ampullen open en vervolgens breng je het serum al masserend aan op je gezicht en hals. De textuur van het serum is erg prettig en laat zich heel goed aanbrengen. De hoeveelheid is voldoende en wordt door de huid goed opgenomen. Het serum geeft je huid een instant boost; het geeft een fris gevoel en ruikt zeer aangenaam. Na de stopweek merkte ik dat ik er naar uit keek om weer te beginnen met de ampullen.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat na afloop van de kuur. Mijn huid voelt zacht en gladjes en heeft een frisse uitstraling. Ik durf het gerust een ‘feel good’ produkt te noemen; je huid krijgt de beloofde oppepper en is weer veel meer in balans. Ik zou het zeker aanraden! Gezien het prijskaartje van €53,- en de effectiviteit van het serum zou ik denk ik wel kiezen voor een kuurverband van 1 ampul per week als vervanging van mijn gebruikelijke nachtcrème. 

En jij, gebruik jij wel eens een serum? Zou je het serum van Mineral Skin Cosmetics eens willen proberen?

Let me know!

 

LOVE,

Esther

 

 

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/bio-active-care-by-mineral-care/feed/ 0 2077
Mañana Mañana http://out-standing.nl/blog/manana-manana/ http://out-standing.nl/blog/manana-manana/#comments Wed, 21 Aug 2019 14:08:15 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=2018 Mañana Mañana

Mañana Mañana

FESTIVAL SEASON 

Het is al weer eventjes geleden, maar toch wil ik graag nog mijn belevenissen op het Mañana Mañana festival met jullie delen. De editie van 2019 vond plaats van donderdag 13 juni tot en met zondag 16 juni.

Lees je mee ? Mañana Mañana at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
Mañana Mañana

FESTIVAL SEASON 

Het is al weer eventjes geleden, maar toch wil ik graag nog mijn belevenissen op het Mañana Mañana festival met jullie delen. De editie van 2019 vond plaats van donderdag 13 juni tot en met zondag 16 juni.

Eerlijk gezegd was ik niet op de hoogte van het bestaan van dit sympathieke festival in de provincie Gelderland. Een festival dat zich maar moeilijk laat omschrijven. Ik ga het toch proberen: ‘feel good festival’ dekt wel een beetje de lading voor mij. Zodra we het festivalterrein opliepen, was de gemoedelijke en positieve sfeer voelbaar. De weergoden waren ons uitermate gunstig gezind en het mooie, zomerse weer heeft uiteraard een niet onbelangrijk aandeel in deze sfeer gehad…

Het festivalterrein – Landgoed ‘Vorden’

Mañana Mañana 2019 Mañana Mañana playground Flower power Mañana Mañana 

Crossing the bridge, into the woods.

WAT IS HET Mañana Mañana FESTIVAL?

Zoals ik eerder al zei, is het een echt ‘feel good festival’. In de eerste plaats vind ik de locatie van het festival, landgoed Vorden, een magische sfeer uitademen. Vooral ’s avonds zorgen de belichting van het kasteel, de talloze lampjes en verscheidene kampvuren voor een feeërieke sfeer. En daarnaast biedt het een zeer gevarieerd programma met enthousiaste deelnemers.

Van jong tot oud, het programma had voor iedereen wel iets leuks in petto. Er waren 7 verschillende muziekpodia, van blues op de ‘Veranda’ tot klassieke muziek in het ‘Drijf-in-theater’.  In het bos was er een heuse ‘Oase’ ingericht met hottubs, een massagesalon, een waterpijplounge en heel verrassend, een dichthok. Op deze plek kon je je laten verrassen door de Dichter des Achterhoeks, Eva Schuurman, met een persoonlijk vers. Voor de waaghalzen onder de festivalgangers was er dit jaar de ‘Tokkelbaan’ vanuit de kasteeltoren. Al tokkelend in vliegende vaart over het water richting het muziekpodium; hoe cool is dat?

Aan de andere kant van het bos was er speciaal voor de kinderen een ‘Speelbos’ ingericht met diverse activiteiten; waaronder broodjes bakken, dromenvangers knutselen, shirts versieren, marsmallows roosteren. Er was zelfs een kinderzweefmolen!

Uiteraard mogen lekker eten en drinken niet ontbreken op een festival. Op een open plek in het bos stonden allerhande foodtrucks in een cirkel opgesteld. De keuze was reuze; gelukkig niet alleen maar een vette hap en ook de vegetariërs was men niet vergeten. Ik heb echt heerlijke couscous met feta, rucola en tomaatjes gegeten. Yummy! Er was voldoende plaats aan de lange tafels en banken (gemaakt van boomstammen) in het midden van de cirkel.

Een kleine impressie van het festival.

Bosgeesten Mañana Mañana 

Food trucks.

 

Good food & good music.

Vegetarische Risotto Mañana Mañana Birds that change colour Mañana Mañana  Treeart, Houtkunst Mañana Mañana  Festival Outfit Mañana Mañana 

Magic lights in the woods.

Uiteraard viel er nog veel meer te beleven op het Mañana Mañana festival. Zo was er ook nog het openluchttheater, de tweedehandskledingmarkt (*met veel vintage Levi’s jeans :-))), de festivalsmid, een workshop bloemenkransen maken, het open podium etc. Teveel om op te noemen, maar ik hoop dat je inmiddels een aardige indruk gekregen hebt.

Nieuwsgierig geworden? Het Mañana Mañana festival 2020 vindt plaats van 18 juni tot en met 21 juni. Ik heb het in ieder geval superleuk gevonden en vind het zeker een aanrader! Mocht je niet in de buurt wonen, dan kun je besluiten om op de aan het festivalterrein grenzende camping te verblijven. Of je gaat op zoek naar een bed & breakfast in de omgeving van het landgoed. Dat laatste hebben wij gedaan en dat is uitstekend bevallen. Er was voldoende parkeergelegenheid in een weiland nabij het festivalterrein en van daaruit kon je je eventueel met paard en wagen naar de ingang van het festival laten vervoeren. Goed geregeld dus!

P.S.:  Lees voor meer info over de muziek  op het festival ook eens de post van Joost.

 

Welk festival heb jij bezocht of ga je misschien nog bezoeken deze zomer?

Let me know!

 

LOVE,

Esther

]]>
http://out-standing.nl/blog/manana-manana/feed/ 2 2018
Lentekriebels http://out-standing.nl/blog/lentekriebels/ http://out-standing.nl/blog/lentekriebels/#comments Fri, 08 Mar 2019 21:59:16 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1953 Lentekriebels

LENTEKRIEBELS 

 

Wat vliegt de tijd; het is al weer maart!

De dagen worden langer, de krokussen verschijnen overal en ik heb zelfs de eerste narcissen al gezien. De winter maakt langzaamaan plaats voor de toch wel onvermijdelijke lentekriebels…..

Op deze druilerige zondagmiddag blik ik graag even terug op afgelopen week.

Lees je mee ? Lentekriebels at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
LENTEKRIEBELS 

 

Wat vliegt de tijd; het is al weer maart!

De dagen worden langer, de krokussen verschijnen overal en ik heb zelfs de eerste narcissen al gezien. De winter maakt langzaamaan plaats voor de toch wel onvermijdelijke lentekriebels…..

Op deze druilerige zondagmiddag blik ik graag even terug op afgelopen week. De weersomstandigheden waren natuurlijk uitzonderlijk voor de tijd van het jaar, maar wat was het genieten geblazen. Winterjas uit, sneakertjes aan en op zaterdag al slenterend door de binnenstad van Groningen smullen van een eerste softijsje . Kortom, een heel plezierig begin van het weekend.

 

‘Chill Happy’

Op zondag was het aangenaam vertoeven in onze tuin. Een uitstekende gelegenheid om mijn nieuwe hangstoel ‘Chill Happy’ van Tropilex eens te testen.

Deze 1-persoons hangstoel is gemaakt van polycotton en wordt bevestigd aan een zgn. houten ‘spreidstok’. Je kunt deze hangstoel m.b.v. een ophangset aan een boomtak bevestigen en voila je bent klaar om lekker te gaan chillen! Heb je geen boom in je tuin of heb je zelfs helemaal geen tuin maar een balkon? Geen probleem, er is tevens een hangstoelstandaard beschikbaar. Voor elk wat wils dus.

Ik heb er voor gekozen mijn hangstoel in onze dakplataan achter in de tuin te hangen. Heb wat bijpassende vrolijk gekleurde kussentjes en een fleece dekentje erbij gezocht en testen maar. Eerlijk is eerlijk, deze hangstoel doet zijn naam eer aan: het was echt een ‘Chill Happy’ moment zo in het voorjaarszonnetje. Kan haast niet wachten om in de zomer onder het bladerdak van de plataan plaats te nemen in mijn nieuwe stoel. Een beetje lezen, een beetje mijmeren en een cocktail op z’n tijd….. Hmmm, misschien dan ook maar de ‘utility pocket’ bestellen? Wel zo praktisch, heb je al je benodigdheden meteen binnen handbereik.

‘Chill Happy’ hangstoel

Een leuke bijkomstigheid is dat Tropilex aan ‘Fair Trade’ / ‘Fair Productie’ doet. Door regelmatig de fabrieken te bezoeken, zien ze er op toe dat werknemers een goed salaris ontvangen, voldoende pauze krijgen en werkzaam zijn op een schone werkplek.

Heb jij al zin gekregen in het voorjaar?

LET ME KNOW!

LOVE,

Esther

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/lentekriebels/feed/ 9 1953
CHIHULY GRONINGER MUSEUM http://out-standing.nl/blog/chihuly-groninger-museum/ http://out-standing.nl/blog/chihuly-groninger-museum/#comments Mon, 21 Jan 2019 13:52:37 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1903 CHIHULY GRONINGER MUSEUM

CHIHULY
GRONINGER MUSEUM 

Expositie CHIHULY

 

De tentoonstelling van de beroemde Amerikaanse kunstenaar Dale Chihuly in het Groninger Museum wilde ik heel graag bezoeken in het nieuwe jaar. Geveld door griep moest ik mijn bezoek uitstellen, maar vorige week woensdag was het dan zover.

Lees je mee ? CHIHULY GRONINGER MUSEUM at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
CHIHULY

GRONINGER MUSEUM 

Expositie CHIHULY

 

De tentoonstelling van de beroemde Amerikaanse kunstenaar Dale Chihuly in het Groninger Museum wilde ik heel graag bezoeken in het nieuwe jaar. Geveld door griep moest ik mijn bezoek uitstellen, maar vorige week woensdag was het dan zover.

Na een heerlijke lunch in ‘Strandpaviljoen Paterswolde’ in Haren, vertrokken we richting Groningen. Op vertoon van onze polsbandjes van de Groninger Museumnacht 2018 ontvingen we twee toegangskaartjes voor het Groninger Museum. Hoe leuk is dat?!

Voordat we aan de tentoonstelling begonnen, keken we een film over het leven en werk van Dale Chihuly: een korte impressie waardoor je alvast een beetje geprikkeld wordt…. Dat beloofde veel goeds!

 

Dale Chihuly Float Boat Groninger Museum

‘Float Boat’

“I want people to be overwhelmed with light and color in a way that they’ve never experienced.” – DALE CHIHULY

Groninger Museum Chihuly Chihuly Grand Stairwell Chihuly Groninger Museum

 ‘Grand Stairwell Installation’

In 1986 begon Chihuly te experimenteren met zijn Persians -serie. De Grand Stairwell Installation  is speciaal voor het Groninger Museum ontworpen en bevat de grootste Persians ooit gemaakt.

Wat mij betreft een van de highlights van deze tentoonstelling. Het licht, de kleuren, het visgraatmotief; in een woord: adembenemend! Je krijgt bijna zin om ze te plukken. (*zie detailfoto)

Mille Fiori Dale Chihuly Groninger Museum

‘Mille Fiori’

‘Mille Fiori’

Het grootste spektakel van deze tentoonstelling is ‘Mille Fiori’: een tuin van glas vol gewaagde en kleurrijke elementen. Geïnspireerd op Chihuly’s herinneringen aan de indrukwekkende tuinen van zijn moeder. De vormen, de kleurenpracht, de weerspiegelingen, de afmetingen; geloof me, je komt ogen te kort! Wat een indrukken! Helemaal overweldigd ben ik er bij weggelopen om even later weer terug te komen. AMAZING!

Sapphire Neon Tumbleweeds

‘Pendleton Blankets’

Heel bijzonder vind ik de Cylinder-serie, geïnspireerd op Amerikaans-Indiaanse dekens. In zijn studietijd begon Chihuly al met het verzamelen van onder andere Pendleton dekens. De kleurrijke patronen van deze dekens hebben een grote invloed gehad op Chiculy.

Pendleton Blankets Chihuly

Deze tentoonstelling is speciaal voor het Groninger Museum samengesteld in samenwerking met de Chihuly Studio en is nog te bezoeken tot en met 5 mei as. Ik zou zeggen: doen! Het is een echte aanrader. (*Tip: bekijk online eens het magazine ‘GRONINGER MUSEUM‘)

Ondertussen staat er een nieuw doel op mijn ‘bucketlist’. Graag zou ik eens de permanente presentatie ‘Chihuly Glass and Gardens’ in Seattle bezoeken. Well, who knows…..

Ben jij al naar de tentoonstelling CHIHULY in het Groninger Museum geweest? Let me know!

LOVE,

Esther

]]>
http://out-standing.nl/blog/chihuly-groninger-museum/feed/ 7 1903
Feestelijk vega is de nieuwe kersttrend http://out-standing.nl/blog/feestelijk-vega-is-de-nieuwe-kersttrend/ http://out-standing.nl/blog/feestelijk-vega-is-de-nieuwe-kersttrend/#comments Mon, 10 Dec 2018 12:56:59 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1853 Feestelijk vega is de nieuwe kersttrend

Zal ik wel zal ik niet... Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik besloten om vlees voortaan te laten staan.

Dit was een paar maanden geleden en ik moet zeggen dat het heel goed bevalt. Nu ben ik nooit een echte vleeseter geweest, maar de knop moest nog wel definitief om. De aarzeling die ik had ("Is het lastig om vegetariër te zijn?" ) is nu verdwenen… Bekijk bericht

Lees je mee ? Feestelijk vega is de nieuwe kersttrend at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
VEGA (KERST)RECEPTEN

BBS Goodfood's winterspecial 2018

‘BBC Good food – Vega winterspecial’

Zal ik wel zal ik niet… Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik besloten om vlees voortaan te laten staan.

Dit was een paar maanden geleden en ik moet zeggen dat het heel goed bevalt. Nu ben ik nooit een echte vleeseter geweest, maar de knop moest nog wel definitief om. De aarzeling die ik had (“Is het lastig om vegetariër te zijn?” ) is nu verdwenen.

Tegenwoordig zijn er voldoende alternatieven voor vleesprodukten te vinden in de supermarkt. Van vegetarische burgers en gehakt tot vegetarische spekjes. En niet geheel onbelangrijk, ze zijn nog eens lekker ook! Het enige minpuntje tot nu toe vind ik de vegetarische rookworsten, maar ach er zijn ergere dingen in het leven…

Daarnaast zijn er natuurlijk de vega recepten; feestelijke vegetarische recepten voor de kerst zijn zelfs een nieuwe trend. De kersteditie 2018 van de ‘Allerhande’ heeft heel wat tongen losgemaakt. In deze uitgave is er opvallend veel aandacht voor de vegatrend. Een beetje minder vlees eten kan geen kwaad, dus het is altijd leuk om je hier eens in te verdiepen toch?

Wij brengen de kerstdagen o.a. door met vrienden in Friesland. Voor deze gelegenheid wil ik gebruik maken van de ‘Vega winterspecial’ van BBC Good food. In dit bookazine staan heerlijke vegetarische gerechten voor een glamour-kerstmenu. Ik kan haast niet wachten tot het zover is!

Naast aandacht voor de feestdagen, is er in deze uitgave eveneens aandacht voor andere trends: winterse salades, zomerse stamppotten etc. Kortom de winter was nog nooit zo smakelijk!

Zoals je merkt, ben ik erg enthousiast over de recepten in deze uitgave van ‘Good food’. Ik ben absoluut geen keukenprinses, maar ik heb alvast een recept voor de lunch uitgeprobeerd. En met succes kan ik wel zeggen…

 

LUNCH TIME

BBS Goodfood's winterspecial 2018

 

Gepocheerd ei op geroosterd brood met boerenkool en tomaten

Een eenvoudig te bereiden lunch en bovendien zeer smakelijk! Ik heb, zoals gezegd, weinig op met koken maar de bereiding van deze lunch was heel goed te doen. Een ei pocheren? Dit was nieuw voor mij, maar dankzij de instructies van Jamie Oliver is het helemaal goedgekomen.

 

Taa daa, zie hier het eindresultaat! In ‘no time’ tover je een gezonde en bovendien heerlijke lunchmaaltijd op tafel. Een echte aanrader voor zowel vegetariërs als vleeseters.

 

De ‘Vega winterspecial’ van ‘BBC Good food’ is verkrijgbaar in de winkels (AH, Bruna, AKO, Jumbo) en online bij de webshop van F&L media.

Waar haal jij je kookinspiratie vandaan? LET ME KNOW …

Love,

Esther

]]>
http://out-standing.nl/blog/feestelijk-vega-is-de-nieuwe-kersttrend/feed/ 6 1853
Outstanding Classroom http://out-standing.nl/blog/outstanding-classroom/ http://out-standing.nl/blog/outstanding-classroom/#comments Wed, 26 Sep 2018 12:26:22 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1831 Outstanding Classroom

Hi there,

Zoals jullie misschien weten, heb ik mijn eigen bedrijf Outstanding. Al weer vier jaar verzorg ik met veel plezier cursussen en bijlessen aan volwassenen en aan studenten in het voortgezet onderwijs en in het MBO. Sinds twee jaar is mijn bedrijf gehuisvest in een prachtig pand aan de Rijksstraatweg in Haren (Groningen).

Lees je mee ? Outstanding Classroom at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
Hi there,

Zoals jullie misschien weten, heb ik mijn eigen bedrijf Outstanding. Al weer vier jaar verzorg ik met veel plezier cursussen en bijlessen aan volwassenen en aan studenten in het voortgezet onderwijs en in het MBO. Sinds twee jaar is mijn bedrijf gehuisvest in een prachtig pand aan de Rijksstraatweg in Haren (Groningen).

Outstanding Classroom Haren Groningen Eelde Paterswolde Glimmen

Kantoor Outstanding

BACK TO SCHOOL?

Zo aan het begin van het schooljaar zit ik boordevol plannen. Mijn eerste doel was het aanbod van de lessen verder uit te breiden. Na enig onderzoek leek het mij zinvol het aanbod uit te breiden met de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Inmiddels heb ik voor deze exacte vakken een bijlesgever met ruime ervaring gevonden. Dit nieuwe aanbod van exacte vakken is een spannende uitdaging. Zelf blijf ik natuurlijk echt een talenmens.

Bijles Haren paterswolde eelde Groningen

VERDERE PLANNEN?

Jazeker, ik zit vol met plannen! De afgelopen jaren heb ik wel geleerd om in mijn enthousiasme niet teveel hooi op mijn vork te nemen.

Ik wil echter al een aantal jaren mijn werving aanpakken. Mond tot mond reclame blijft natuurlijk een goede manier, maar het belang van goede websites wil ik ook onderstrepen. Ja je leest het goed: websites. Naast het aanbod van lessen/cursussen bied ik eveneens tweedehandskleding aan in mijn webwinkel. Daarover in een volgende post misschien meer.

Ten tweede wil ik graag de vindbaarheid van mijn websites vergroten. In mijn bedrijf is een docent aanwezig, die wordpress cursussen verzorgd. Ik heb hem de opdracht gegeven om aan deze doelstelling te werken en deze te realiseren.

 

Tenslotte wil ik mijn klanten graag iets mee geven als aandenken, een gadget. Het moet iets zijn dat onmiddellijk in het oog springt, opvalt.

JOINZ

(sponsored part)

Onlangs werd ik benaderd door JOINZ. JOINZ is een bedrijf, dat via hun webshop allerlei relatiegeschenken verkoopt. Van pennen, powerbanks tot usb sticks. Alle gadgets kunnen worden voorzien van een logo.

Ik heb een prachtige Curve powerbank van dit bedrijf mogen ontvangen. Echt een perfect hebbedingetje. Een paar weken geleden ben ik naar de Culturele Hoofdstad van Europa, Leeuwarden, geweest. Die dag heb ik vele foto’s en filmpjes voor Instagram met mijn iPhone gemaakt van ‘The Giants’ en mijn accu was dan ook al snel leeg!

The Giants Royal de Luxe

The Giants – Royal de Luxe

 

Gelukkig was dat probleem snel opgelost: een terrasje pakken en mijn telefoon weer snel kunnen opladen met de powerbank van JOINZ. ‘Easy does it’! Daarna kon ik er weer lustig op los fotograferen en filmen. Jammer dat het logo van OUTSTANDING er niet op staat (LOL).

JOINZ CURVE POWERBANK IPHONE

Powerbank van Joinz

Vind jij relatiegeschenken ook leuk? Wat zou het perfecte relatiegeschenk zijn?

Let me know…..

♥LOVE, ESTHER♥

]]>
http://out-standing.nl/blog/outstanding-classroom/feed/ 6 1831
David Lachapelle, Groninger Museum http://out-standing.nl/blog/david-lachapelle-groninger-museum/ http://out-standing.nl/blog/david-lachapelle-groninger-museum/#comments Tue, 07 Aug 2018 08:57:46 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1774 David Lachapelle, Groninger Museum

A SUNDAY AFTERNOON AT THE GRONINGER MUSEUM

Expositie David LaChapelle

Op een druilerige zondagmiddag, eind april, ben ik naar de expositie van David LaChapelle in het Groninger Museum geweest. ‘GOOD NEWS FOR MODERN MAN’ is de eerste grote expositie van zijn werk in een Nederlands museum en dan ook nog eens in mijn geboortestad Groningen!

Lees je mee ? David Lachapelle, Groninger Museum at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
A SUNDAY AFTERNOON AT THE GRONINGER MUSEUM

Expositie David LaChapelle

Op een druilerige zondagmiddag, eind april, ben ik naar de expositie van David LaChapelle in het Groninger Museum geweest. ‘GOOD NEWS FOR MODERN MAN’ is de eerste grote expositie van zijn werk in een Nederlands museum en dan ook nog eens in mijn geboortestad Groningen!

Naast de klassiekers van LaChapelle wordt zijn meest recente werk getoond in deze expositie. Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen bij het horen van LaChapelle’s naam? Ik ben er zeker van dat velen de iconische foto van rapster Lil’ Kim met het Louis Vuitton monogram kennen.

Lil' Kim: Luxury Item; New York, 1999

Lil’ Kim: Luxury Item; New York, 1999

 

BUITENBEENTJE?>

LaChapelle heeft vele beroemdheden voor z’n lens gehad: van David Bowie, Liza Minelli, the Kardashians, Britney Spears, Miley Cirus tot Lil’ Kim. Een aantal daarvan maakt onderdeel uit van deze expositie maar LaChapelle heeft zoveel meer te bieden. In nauw overleg met LaChapelle heeft het museum voor een thematische aanpak gekozen. Gaandeweg wordt je als bezoeker opgenomen in LaChapelle’s  zoektocht naar een nieuwe wereld. Deze ‘reis’ is kritisch, confronterend, maar laat ook een zekere kwetsbaarheid en ontroering zien.

LaChapelle’s werk vind ik bijzonder origineel, met een persoonlijke signatuur. Toch is hij tijdens zijn carriere altijd een beetje het buitenbeentje van de gevestigde kunst gebleven. Dit maakt dat zijn expositie juist zo goed in de traditie van het Groninger Museum past.

 

Seismic Shift; Los Angeles, Groninger Museum

Seismic Shift; Los Angeles, 2012 (183 x 452 cm)

 

*dit is slechts een detailfoto

Het Groninger Museum heeft het werk ‘Seismic Shift’ van David LaChapelle in 2018 aangekocht met steun van de Vereniging Rembrandt in Den Haag.

Een bezoek aan het Groninger Museum is sowieso de moeite waard, maar de expositie van de eigenzinnige kunstenaar David LaChapelle vind ik een echte ‘must see’. ‘GOOD NEWS FOR MODERN MAN’ is nog te bezichtigen tot en met 28 oktober 2018.

 

Groninger museum, museumnacht 2018

Deze expositie heeft mij, hoe kan het ook anders, niet onberoerd gelaten. Mijn fascinatie voor LaChapelle bleef niet onopgemerkt: voor mijn verjaardag ontving ik het boek van Tasschen ‘LOST + FOUND PART 1′. Een fantastisch naslagwerk van het omvangrijke werk van de kunstenaar. Zo kan ik op mijn gemak de foto’s bekijken om elke keer weer nieuwe, vaak verrassende details te ontdekken.

Groninger Museumnacht

Tenslotte wil ik je nog een laatste tip aan de hand doen. Op zaterdag 8 september as. vindt de tweede editie van de ‘Groninger Museumnacht’ plaats. Het GRID Grafisch Museum, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum openen hun deuren tot na middernacht (19.00-01.00 uur).

Bezoekers kunnen niet alleen de exposities bekijken maar worden ook getrakteerd op muziek en workshops. En dat voor maar €5,00! Een polsbandje geeft je toegang tot alle musea. Ik ga er zeker naar toe! En jij?

Let me know!

LOVE,

ESTHER

 

 

LaChapelle Groningen ]]>
http://out-standing.nl/blog/david-lachapelle-groninger-museum/feed/ 14 1774
♥ COLOURS AND STRIPES ♥ http://out-standing.nl/blog/colours-and-stripes/ http://out-standing.nl/blog/colours-and-stripes/#comments Sun, 25 Mar 2018 16:31:55 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1728 ♥ COLOURS AND STRIPES ♥

SPRING IS IN THE AIR

Hoera, de lente is officieel begonnen! Hoewel….. buiten is het nog aardig frisjes en de winterjas kan voorlopig nog niet de kast in, vrees ik. Toch begint het voorjaar al aardig te kriebelen. Lekker naar buiten  zonder jas, met blote voeten in je schoenen, een eerste ijsje, met een cocktail op het terras.

Lees je mee ? ♥ COLOURS AND STRIPES ♥ at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
SPRING IS IN THE AIR

19 maart 2018, Hereplein Groningen

Doors of Groningen Adidas trackpants Beckenbauer

Hoera, de lente is officieel begonnen! Hoewel….. buiten is het nog aardig frisjes en de winterjas kan voorlopig nog niet de kast in, vrees ik. Toch begint het voorjaar al aardig te kriebelen. Lekker naar buiten  zonder jas, met blote voeten in je schoenen, een eerste ijsje, met een cocktail op het terras. Heeeerlijk, ik kan bijna niet wachten tot het zover is!

‘Spring is when you feel like whistling’

H&M Blazer

Voorjaar betekent ook ‘KLEUR bekennen’. In de voorjaarsmode zie je verrassend veel regenboogkleuren en strepen. Daar word je toch alleen al vrolijk van! Ook die leuke trackpants met strepen zijn nog steeds helemaal hot. Ik heb gekozen voor een knalgeel exemplaar uit de herencollectie van Adidas (type Beckenbauer) bij JD Sports. Nu draag ik ze nog met mijn patent leather boots van Dr Martens, maar straks combineer ik deze pants ook met mijn sneakers of een leuk slippertje. Misschien hou jij niet zo van geel? Geen probleem, deze broek is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

‘Everybody is nicer to me when I’m in yellow’

‘Stripes go with everything’

Streepjesshirts kunnen eigenlijk altijd. Met een klassieke, Bretonse streep zit je goed, maar ga ook eens voor een variant in vrolijke zomerse kleuren. Het label Ambika heeft een ruim assortiment truitjes in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs. In de webshop van Chicas Winny en Alice zijn ze momenteel met een leuke korting verkrijgbaar (www.chicaswinnyalice.com). Een echte aanrader dus!

Ik vind dat je look pas helemaal af is met een leuke tas. Mijn knalrode bowlingtas van NIKKIE blijft een van mijn favorieten (* zie ook mijn blogpost ‘baghoarder’). Daarnaast ben ik ook fan van crossbodybags. Bij Zara en Stradivarius hebben ze volop keuze uit verschillende kleurtjes en ze zijn nog eens leuk geprijsd ook.

 

Bowling Bag Nikkie DR. MARTENS 1460 PATENT LAKLEER Prachtig Vest Kiro by Kim

Op mijn wishlist staat een chunky knit van Kiro by Kim. Ze heeft de meest prachtige handgebreide truien en vesten in haar collectie. Mijn favoriet is dit gestreepte vest in blauw/ zwart/ rood/ oranje. Een heerlijk warm vest, zodat je straks ‘met zonder jas aan’ 😉 naar buiten kunt gaan. Deze staat met stip bovenaan mijn wensenlijstje……

Welke voorjaarskleur(en) is/ zijn jouw favoriet? Let me know.

LOVE,

ESTHER

 

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/colours-and-stripes/feed/ 16 1728
Tartan; always a good idea for Christmas! http://out-standing.nl/blog/tartan-plaid-kerst2017-mode/ http://out-standing.nl/blog/tartan-plaid-kerst2017-mode/#comments Wed, 20 Dec 2017 15:24:44 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1657 Tartan; always a good idea for Christmas!

De Tartan Look, de kerstoutfit van 2017! De ruitjestrend is veelvuldig terug te zien in het modebeeld van deze winter en uiteraard van de kerst. … Bekijk bericht

Lees je mee ? Tartan; always a good idea for Christmas! at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
Heb je nog altijd geen idee hoe je kerstoutfit er uit zal zien dit jaar? Dan heb ik een last-minute tip voor jou: ga voor een trendy ‘tartan look’!

De ruitjestrend is veelvuldig terug te zien in het modebeeld van deze winter en uiteraard van de kerst. Zo werd ik helemaal geïnspireerd door de campagne ‘A magical holiday’ van Hennes en Mauritz.

H&M Kerst 2017 Tartan plaid trousers

When in doubt just add glitter

De ‘tartan’ broek krijgt een stoere look als deze met een ruimvallende coltrui wordt gestyled. Vind je deze look niet feestelijk genoeg? When in doubt just add glitter! Door een paar zilveren boots onder je broek te dragen, geef je deze look een instant party touch.

Nadat ik bij H&M de ruitjesbroek had gescoord, kwam ik in de sale bij Zalando een paar te gekke zilveren booties van Topshop tegen. Gelukkig was mijn maat nog op voorraad. Lucky me! Nu moest ik nog een rode gebreide trui met col zien te vinden. Het rode exemplaar op de foto leek me perfect. Na deze gepast te hebben, kwam ik tot de conclusie dat de trui een beetje te ‘boxy’ was. Bij de onlangs geopende Stradivarius in de Herestraat in Groningen vond ik gelukkig een wat langere knalrode, wollen coltrui. Voor maar €25,95! Shopmissie geslaagd, dit wordt mijn look voor Eerste Kerstdag…..

Christmas 2017 Outstanding Golden Puffer Tartan H&M Pharrell Williams G-star Elwood Kerst 2017 HM kerst 2017 tartan plaid

 

 

Sneeuw pret 2017 in G-star Elwood

Walking in a winter wonderland

 

G-star Elwood Nederland

Helaas was het maar van korte duur, maar wat zag het landschap er weer betoverend uit met deze mooie deken van sneeuw. Christmas is near and I’m still dreaming of a white Christmas.

Hier draag ik mijn G-star ruitjesbroek (type Elwood, designed by Pharrell) in combinatie met de rode coltrui van Stradivarius. Helemaal klaar om in deze sportieve outfit het sneeuwbalgevecht aan te gaan 🙂 De boots met luipaardprint maken ook hier de look helemaal af. Print op print; hoe cool is dat?!

HM plaid trouser 2017

Christmas shopping in Groningen

Tartan plaid blanket scarves Sacha chain boots, Plaid shawl River Island Blanket Scarf Outstandingmode.nl Zilveren booties top shop Tartan Scarf Outstanding 2017

Superleuk die ‘tartan’ trend, maar vind je een broek net iets teveel van het goede? Kies er dan voor om je outfit met een ruitjesshawl te pimpen. In de webshop van Outstanding bijvoorbeeld, vind je verschillende kleuren en modellen (zie ook vorige posts). Oei, dat wordt nog moeilijk kiezen…..

Hopelijk heb ik je leuke ideeën aan de hand gedaan met deze post. Wat draag jij tijdens de kerstdagen? LET ME KNOW…..

Fijne kerstdagen!

LOVE,

ESTHER

OUTSTANDING BLOG

 

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/tartan-plaid-kerst2017-mode/feed/ 5 1657
CHUNKY KNIT – Zin in Breien – http://out-standing.nl/blog/chunky-knit-zin-in-breien/ http://out-standing.nl/blog/chunky-knit-zin-in-breien/#comments Tue, 12 Dec 2017 12:17:09 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=768 CHUNKY KNIT – Zin in Breien –

Een paar jaar geleden zou ik er nooit over nagedacht hebben iets over breien te gaan schrijven. Totdat ik in de magazines de vesten van Kiro by Kim zag.

Bij gebreide items hoeven we allang niet meer aan de door oma gebreide kriebeltruien te denken. Breisels zijn hot en niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Lees je mee ? CHUNKY KNIT – Zin in Breien – at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
leren-breien

Een paar jaar geleden zou ik er nooit over nagedacht hebben iets over breien te gaan schrijven. Totdat ik in de magazines de vesten van Kiro by Kim zag.

Bij gebreide items hoeven we allang niet meer aan de door oma gebreide kriebeltruien te denken. Breisels zijn hot en niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Waarom? Er zijn oneindig veel variaties mogelijk en ze zijn heerlijk warm. Er zijn fijngebreide truien en vesten die net een beetje die extra klasse hebben, maar ook grofgebreide exemplaren die een lekker stoer effect geven.

kirobykim-2016

Zelf ben ik zo geïnspireerd geraakt dat ik inmiddels weer begonnen ben met breien. Mijn doel is om in ieder geval een vest te maken dat minstens zo goed is als die van Kim. In de komende posts in mijn blog, hou ik jullie op de hoogte van mijn vorderingen.  Ik heb zelfs een aparte categorie ervoor aangemaakt zodat jullie mijn brei-avontuur kunnen volgen. Natuurlijk zijn er inmiddels meer beroemde brei-fanaten. Kijk je mee naar o.a. de vesten van I Love Mr. Mittens…….

I just love Mr. Mittens

ilovemrmittens_KnittedCardigan_Khaki39-of-72-800x1000

MIJA_GREYBAG_2

MIJA_GREYBAG_4x

De Espadrilles zijn van het merk ‘Act’ en verkrijgbaar bij Zalando voor € 89,95. Het vest is van “I Love Mr Mittens” van de Belgische ontwerpster Stéphanie Caulier.

 

OEPS… NOG EENTJE DAN….

jules_ce21f

Ben jij ook zo gek op breisels en heb je goede tips of tutorials om zo’n vest te maken laat het mij hieronder weten!

LOVE ESTHER

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/chunky-knit-zin-in-breien/feed/ 10 768
MY FAVOURITE SEASON http://out-standing.nl/blog/autumn-my-favourite-season/ http://out-standing.nl/blog/autumn-my-favourite-season/#comments Tue, 24 Oct 2017 18:52:59 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1543 MY FAVOURITE SEASON

Autumn

De kleurenpracht, de geuren, de natuurschatten; telkens weer word ik verrast door het prachtige herfstseizoen. In tegenstelling tot velen verkies ik de herfst boven de zomer.

Hunter boots aan, een heerlijk warme plaid scarf om en dan er op uit trekken in het weekend.

Lees je mee ? MY FAVOURITE SEASON at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
Autumn

De kleurenpracht, de geuren, de natuurschatten; telkens weer word ik verrast door het prachtige herfstseizoen. In tegenstelling tot velen verkies ik de herfst boven de zomer.

Hunter boots aan, een heerlijk warme plaid scarf om en dan er op uit trekken in het weekend. Te voet of op de fiets, de beleving is elke keer anders en geeft mij heel veel energie.

En dan heb ik het nog niet eens over de fashiontrends van het herfst-/ winterseizoen! Zo zie je dit jaar bijvoorbeeld veel burgundy, donkergroen, rood, luipaardprints en ruitjes (plaid, tartan). Grove breisels blijven hot maar met een fluwelen blazer ben je pas helemaal ‘on trend’. Hierover in een volgende post meer.

 

BIKING TO ZUIDLAREN

Op een prachtige herfstmiddag in oktober op de fiets van Tynaarlo naar Zuidlaren om de Zuidlaardermarkt aldaar te bezoeken. Het ‘regende’ blaadjes, een prachtig gezicht!

Fall outfit

Ik noemde ze hierboven al: mijn Hunter boots (nu van €139,95 voor € 97,97) en plaid scarf (verkrijgbaar in mijn webshop). Deze items zijn toch wel de basis van mijn herfstoutfit. Hup, het bos in op je ‘wellies’ en dan lekker door een tapijt van bladeren struinen. Hoe heerlijk is dat?!

De herfst is eigenlijk alleen al favoriet doordat het eindelijk weer ‘BOOT SEASON’ is! Rubber boots, ankle boots, cowboy boots, overknee boots… You name it, I’ve got it! Ik ben een echte boot lover!

BOOT SEASON HAS ARRIVED

Blog Esther Roos Groningen Regenlaars Hunter Original Wellington Tall Gloss Black My new sacha shoes, shop them here Blanket Scarf Outstandingmode.nl Shop the Autumn Look 2017 Outstandingmode.nl Zara outfit autumn 2017 Follow me on instagram

AUTUMN COLOURS

Deze foto toont voor mij bij uitstek de kleurenpracht van de herfst. Elk jaar word ik er weer door overrompeld en geïnspireerd. Door de talrijke kleurschakeringen, maar ook door de vele ‘schatten’ die de natuur voortbrengt. Dankbare objecten om te fotograferen en om te verzamelen.

Autumn treasures

SUNDAY WALK IN OUDEMOLEN

 

 

Esther Roos Blogger Blog Groningen Blogger, Blog, Groningen, Outstanding

Die ene mooie wandeling is vaak dichterbij dan je denkt

Laatst hadden we weinig tijd, maar wilden we toch nog even een frisse neus halen. In 10 minuten waren we in Oudemolen: dichtbij huis en toch had ik er nog nooit gewandeld. Vanaf ons startpunt de molen, liepen we zo de Drentsche heide op. De slogan ‘Drenthe doet wat met je’ kwam hier volledig tot zijn recht. Ik heb heel wat foto’s gemaakt en vele kastanjes geraapt. Helemaal opgeladen kwam ik weer thuis, vol energie voor de nieuwe week!

Hopelijk zijn mijn foto’s een inspiratie om meer te genieten van de kleine dingen om je heen. Get outdoors: je zult merken dat het echt wat met je doet! Ben jij ook een buitenmens? Let me know…..

LOVE,

ESTHER

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/autumn-my-favourite-season/feed/ 6 1543
Citytrip Amsterdam http://out-standing.nl/blog/citytripamsterdam/ http://out-standing.nl/blog/citytripamsterdam/#respond Sat, 09 Sep 2017 14:27:46 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1516 Citytrip Amsterdam

AMSTERDAM, AMSTERDAM …..

Citytrip Amsterdam

Aan de Amsterdamse grachten – Herengracht

Ik ben echt een stadsmens, altijd al geweest. Hoewel ik nu al weer jaren in het Drentsche dorp Tynaarlo woon, blijft de stad een enorme aantrekkingskracht hebben.

Lees je mee ? Citytrip Amsterdam at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
AMSTERDAM, AMSTERDAM …..

Citytrip Amsterdam

Aan de Amsterdamse grachten – Herengracht

Amsterdamse grachten 2017

Ik ben echt een stadsmens, altijd al geweest. Hoewel ik nu al weer jaren in het Drentsche dorp Tynaarlo woon, blijft de stad een enorme aantrekkingskracht hebben. In de eerste plaats natuurlijk mijn geboortestad Groningen, maar ik ben ook helemaal verliefd op Amsterdam. Wat krijg ik toch altijd een positieve energie van onze hoofdstad!

Augustus 2017

Lekker relaxed met de trein naar Amsterdam… Nou ja, meestal dan. Op 19 augustus jl. bleek dat nogal tegen te vallen, maar eenmaal aangekomen op station Zuideramstel waren onze reisperikelen al snel weer op de achtergrond geraakt. Vanaf het station hebben we deSculpture Route – Art Zuid’ gevolgd. Het is de 5e editie van een spectaculaire beeldenroute in Amsterdam. Tot en met 17 september zijn  de 99 kunstwerken nog te bezichtigen; een echte aanrader!

 

 

Sculpture Biënnale Amsterdam – ART ZUID AMSTERDAM

Artzuid 2017 Amsterdam Internationale Sculptuur Biënnale Amsterdam Internationale Sculptuur Route Tegenwind

Blond Amsterdam Cafe – De Pijp

 

Cafeblond Amsterdam

 

Blond Amsterdam #cafeblond #blondamsterdam

Na de kunstroute snakken we naar een kop koffie. Gelukkig is er nog net een tafeltje vrij in het Blond Amsterdam Cafe in de Ferdinand Bolstraat in de Pijp. Bij de koffie mag een stuk taart niet ontbreken: het wordt cheesecake met aardbeien. YUMMY!

Na dit gezellige intermezzo slenteren we heerlijk verder aan de Amsterdamse grachten. Het weer is bij uitstek geschikt voor een citytrip als deze. Heerlijk zonnig, maar zeker niet te warm om een en ander te ondernemen. Shoppen hoort daar zeker bij, maar eerst staat er nog iets anders op het programma. De tentoonstelling ‘couture locale’ over het iconische modeduo Puck & Hans in het Amsterdam Museum. In de jaren 70, 80 en 90 genoten zij grote bekendheid door in het oog springende creaties. Het is een overzichtstentoonstelling met bruikleenkleren van oud-klanten.

Amsterdam Museum – Nieuwezijds Voorburgwal

PUCK & HANS

 

Een tentoonstelling met een vleugje humor; echt een feestje voor de modeliefhebber. Helaas is de tentoonstelling niet meer te bezichtigen. Zondag 2 september jl. was de laatste mogelijkheid.

Aansluitend is er niets leuker en toepasselijker dan te gaan SHOPPEN! Just looove it! Met goedgevulde shoppingbags keren we uiteindelijk huiswaarts, namijmerend over wederom een geslaagd tripje naar Amsterdam.

We’ll meet again, till next time Amsterdam!

SEE YOU,

LOVE ESTHER

]]>
http://out-standing.nl/blog/citytripamsterdam/feed/ 0 1516
Baghoarder, 11 bags I could not resist! http://out-standing.nl/blog/baghoarder-11-bags-i-could-not-resist/ http://out-standing.nl/blog/baghoarder-11-bags-i-could-not-resist/#comments Sun, 06 Aug 2017 14:53:03 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1465 Baghoarder, 11 bags I could not resist!

BAGS, BAGS, BAGS

Deze rode bowlingtas van NIKKIE (Nikkie Plessen) is toch wel één van mijn ‘all time favourites’. Door de opvallende rode kleur en de goudkleurige ritsdetails is het een ware eyecatcher.  En ook niet geheel onbelangrijk: je kunt er makkelijk al je spulletjes in kwijt! Klein minpuntje is wel, dat ik vervolgens altijd veel teveel meezeul in deze tas…..

Lees je mee ? Baghoarder, 11 bags I could not resist! at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
BAGS, BAGS, BAGS

Deze rode bowlingtas van NIKKIE (Nikkie Plessen) is toch wel één van mijn ‘all time favourites’. Door de opvallende rode kleur en de goudkleurige ritsdetails is het een ware eyecatcher.  En ook niet geheel onbelangrijk: je kunt er makkelijk al je spulletjes in kwijt! Klein minpuntje is wel, dat ik vervolgens altijd veel teveel meezeul in deze tas….. Maar dat terzijde.

Tip: knoop een leuk shawltje aan je tas. Daardoor ziet deze er iedere keer net even weer anders uit!

HOW MANY BAGS CAN YOU HANDLE?

Inmiddels begint mijn tassencollectie aardig uit te dijen. Naast mijn schoenenverslaving begint mijn tassenverslaving dus ook serieuze vormen aan te nemen: handbags, crossbodybags, clutches, shoulderbags, strawbags. You name it, I’ve got it! Van designerbags tot ZARA en vintagebags. Een kleine greep uit mijn collectie: 😉

Even&Odd 2016 Mooie geborduurde tas met bloemen en pompons Karl Lagerfeld Women's Minaudiere Robot Clutch Maybe on Ebay Kbas Catawiki.nl zara.com

Op zondag 9 juli jl. raakte ik bij toeval verzeild op de ‘Zeldzaam mooi markt’ op de Vismarkt in Groningen. In het kraampje van Let’s Color your World’  zag ik een mooie gele zomerse tas met vrolijk gekleurde bloemen en pompoms hangen. In de aanbieding voor €10,00; deze kon ik uiteraard niet laten liggen. Het is een perfecte match met mijn gele ZARA jasje!

Mijn nieuwste aanwinst is de ‘strawbag’ met tassels van Kbas. Een Spaans tassenmerk, dat gespecialiseerd is in vrolijke rieten tassen. Deze tas heb ik eind vorige maand in de opruiming gekocht bij MOOI Lifestyle in Zuidlaren voor €25,00. De tas is heerlijk ruim en aan de bovenzijde afsluitbaar door middel van een rits. Super geschikt dus voor een dagje strand of een relaxed dagje shoppen!

Als onvervalste ‘baghoarder’ heb ik natuurlijk een aantal tassen op mijn wishlist staan. Wie weet kom je deze nog eens tegen in een volgende blogpost of op mijn instagram account. I’ll keep you posted!

 

LOVE,

ESTHER

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/baghoarder-11-bags-i-could-not-resist/feed/ 6 1465
Names4ever! My name is Esther! http://out-standing.nl/blog/names-4-ever-my-name-is-esther/ http://out-standing.nl/blog/names-4-ever-my-name-is-esther/#respond Tue, 18 Jul 2017 16:32:20 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1436 Names4ever! My name is Esther!

WHAT’S IN A NAME?

Hoe leuk is dat? Een pakje, in een mooi doosje met strik verpakt, dat per post arriveert….. dat moet mijn zilveren naamketting zijn! Ben uiteraard reuzebenieuwd hoe de ketting geworden is, dus snel openmaken dan maar. Spannend; maar wat is de ‘nametag’ prachtig geworden!

Lees je mee ? Names4ever! My name is Esther! at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
WHAT’S IN A NAME?

Names 4 ever naamketting blog Esther Roos

Hoe leuk is dat? Een pakje, in een mooi doosje met strik verpakt, dat per post arriveert….. dat moet mijn zilveren naamketting zijn! Ben uiteraard reuzebenieuwd hoe de ketting geworden is, dus snel openmaken dan maar. Spannend; maar wat is de ‘nametag’ prachtig geworden! Mijn naam glimt me in sierlijke zilveren letters tegemoet vanuit het doosje. En gelukkig is Esther met een ‘h’ gespeld. Want eerlijk is eerlijk, mijn naam wordt helaas best wel vaak verkeerd geschreven.

Tadaaaa!!! Dit is ‘m dan; mijn eigen naamketting. Wat een beauty hé! Ik ben er ontzettend blij mee en draag deze ketting met heel veel plezier.

NAMES4EVER

Het  assortiment van Names4ever bestaat uit ringen, armbanden en kettingen. De keuze is echt reuze! Ik heb allereerst gekozen voor een zilveren naamketting. Maar een gouden exemplaar behoort eveneens tot de mogelijkheden. Mijn naam Esther is in het volgende lettertype geschreven: modeltype Lisette. Ik vind het een heel romantisch en zwierig lettertype. Misschien is dit niet helemaal de stijl waar jij van houdt? Er is een scala aan mogelijkheden, dus voor jou zit er ook vast een passend lettertype tussen. Voor elk wat wils zou ik willen zeggen! Tenslotte heb ik mijn oog laten vallen op de Jasseron ketting met een lengte van 42 centimeter. Er zijn overigens meerdere lengtes verkrijgbaar.

 

Blog Names4Ever Naamketting

Names4Ever My name is Esther

Zoals ik al zei, draag ik de ketting graag. Ik vind de lengte van 42 centimeter van de ketting perfect. De naamketting is daardoor zeer goed te combineren met mijn outfits. Of deze nou stoer, sportief of feestelijk is, de ketting kan met al deze stijlen gemixt worden. Op de linkerfoto draag ik de naamketting met een klassiek jasje met parelknopen van Zara. Rechts draag ik juist een stoer zwart bikerjasje met een rode trui; eveneens van Zara. Twee totaal verschillende looks, maar in beide gevallen is de naamketting van Names4ever een perfect match!

Monogram ketting toegevoegd op mijn wishlist

Maar ik zou mijn bijnaam geen eer aan doen als ik mijn oog niet ook had laten vallen op zo’n mooie monogramketting van Names4ever. Ik heb een grote voorliefde voor sieraden; als het maar blinkt! Mijn moeder noemde me niet voor niks vroeger al gekscherend ‘ekster’….. 😉

LOVE,

ESTHER

 

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/names-4-ever-my-name-is-esther/feed/ 0 1436
Meeting our Queen Maxima http://out-standing.nl/blog/meeting-our-queen-maxima/ http://out-standing.nl/blog/meeting-our-queen-maxima/#comments Mon, 26 Jun 2017 08:42:21 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1399 Meeting our Queen Maxima

 

Kom op 1 en 2 juli naar het rosarium in Winschoten voor het Rozenfestival! Tijdens dit tweedaagse festival kun je slenteren over de jaarlijkse groenmarkt, prachtige optredens aanschouwen op het muziekpodium of genieten van één van de vele culinaire hoogstandjes op het foodplein welke gevuld wordt met foodtrucks.

Lees je mee ? Meeting our Queen Maxima at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
Rozenfestival 1 en 2 juli 2017 - Banner DEF JPG (1)

 

Kom op 1 en 2 juli naar het rosarium in Winschoten voor het Rozenfestival! Tijdens dit tweedaagse festival kun je slenteren over de jaarlijkse groenmarkt, prachtige optredens aanschouwen op het muziekpodium of genieten van één van de vele culinaire hoogstandjes op het foodplein welke gevuld wordt met foodtrucks. Ook voor de kinderen is er enorm veel te beleven. Tot dan!

TERUGBLIK

In aanloop naar het Rozenfestival waren er diverse activiteiten zoals De Dag van het Park op zondag 28 mei jl. en natuurlijk het bezoek van koningin Maxima op dinsdag 13 juni jl. Hare Majesteit was uitgenodigd om de naar haar vernoemde roos te komen dopen.

Esther met uil

DAG VAN HET PARK

Maar eerst op de foto met een kerkuil tijdens de Dag van het Park. Deze langgekoesterde wens kan ik op mijn bucketlist afvinken. Wat een prachtige en indrukwekkende vogel!

 

IMG_0613

BEZOEK KONINGIN MAXIMA

De ambassadeurs van het Rozenfestival waren ook uitgenodigd om bij het bezoek van koningin Maxima aanwezig te zijn. Hoe leuk is dat?!  Op 13 juni jl. was het zover: rond 13.00 uur maakte Hare Majesteit haar opwachting in het Rosarium in Winschoten.

Tsja, en daar sta je dan tussen de persmensen op een muurtje. Op zoek naar dat ene moment om een mooie foto van onze koningin te kunnen maken…

 

OOTD

  1. Floral Blazer van Zara. 2. Tasje Isabeau mini crossbody Coral Red van Guess 3. Hakken coral red Aria 8 van Van Dalen 4. Levi Jeans Dark Blue 715 Bootcut

 

IMG_0628

Gelukt! Daar komt ze aanschrijden over het gras met in haar hand de zojuist gedoopte Maxima Roos. Wat zag onze koningin er weer prachtig uit! Het was een mooie, zonnige dag om met heel veel plezier op terug te kijken.

Rosa 'Koningin Máxima'.

Rosa ‘Koningin Máxima’.

 

Nu op naar het Rozenfestival op 1 en 2 juli aanstaande….. 🙂

LOVE

ESTHER

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/meeting-our-queen-maxima/feed/ 1 1399
Rose in Wonderland http://out-standing.nl/blog/rose-in-wonderland/ http://out-standing.nl/blog/rose-in-wonderland/#respond Mon, 24 Apr 2017 17:21:18 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1368 Rose in Wonderland

HEY GUYS,

In mijn vorige post vertelde ik al over mijn fotoshoot met fotograaf Flip Slik (‘FLIPSHOT’) voor het Rozenfestival in Winschoten. Het Rosarium bestaat 50 jaar en dat wordt op 1 & 2 juli 2017 gevierd met 25 ambassadeurs! Elke ambassadeur heeft inmiddels een fotoshoot gehad met een fotograaf.

Lees je mee ? Rose in Wonderland at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
HEY GUYS,

In mijn vorige post vertelde ik al over mijn fotoshoot met fotograaf Flip Slik (‘FLIPSHOT’) voor het Rozenfestival in Winschoten. Het Rosarium bestaat 50 jaar en dat wordt op 1 & 2 juli 2017 gevierd met 25 ambassadeurs! Elke ambassadeur heeft inmiddels een fotoshoot gehad met een fotograaf.

Op 7 april jl. was de eer aan mij. Het thema van de foto is geïnspireerd op het verhaal van ‘Alice in Wonderland’ van Lewis Caroll. We hebben geprobeerd een surrealistisch sfeertje te creëren en volgens mij is dat aardig goed gelukt

IMG_0320

Aan publiek geen gebrek tijdens de shoot. We verkeerden in goed gezelschap 😉

c Flip Slik-18

Daar zitten we dan, Teddy en ik, gezellig samen aan een high tea. Het was die vrijdag een grijze, maar vooral ook koude dag. Wonderwel brak tijdens de fotoshoot het zonnetje door en hebben we prachtige foto’s kunnen maken. Lucky us!

c Flip Slik-10

 

En toen moest ik een keuze maken uit de vele foto’s….. Een lastige opgave, maar het is gelukt: dit is ‘m! Deze gaan we gebruiken voor publiciteit rondom het Rozenfestival. Door het gebruik van ‘sepia’ kleuren, ademt de foto een hele nostalgische sfeer.  Wat ben ik blij met het eindresultaat!

 

De theepot (1) en het theekopje (4) zijn van Blond Amsterdam (1), mijn T-shirt is van Maison Scotch (2) en het jasje van Zara (3 en 5). Dubbelklik op de afbeeldingen en shop the look!

 

LOVE ESTHER

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/rose-in-wonderland/feed/ 0 1368
Floral Festival Spring 2017 Rosarium Winschoten http://out-standing.nl/blog/floral-festival-spring-2017-rosarium-winschoten/ http://out-standing.nl/blog/floral-festival-spring-2017-rosarium-winschoten/#respond Mon, 10 Apr 2017 14:46:59 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1330 Floral Festival Spring 2017 Rosarium Winschoten

Voor het 50-jarig jubileum van het Rosarium Winschoten was de organisatie op zoek naar 50 ambassadeurs. Er volgde een oproep aan mensen die op een of andere manier iets met rozen van doen hebben (naam, huisdier, hobby, beroep etc.) Als ambassadeur wordt er een fotoreportage van je gemaakt; de mooiste foto wordt vervolgens geëxposeerd.

Lees je mee ? Floral Festival Spring 2017 Rosarium Winschoten at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
Rozenfestival

Voor het 50-jarig jubileum van het Rosarium Winschoten was de organisatie op zoek naar 50 ambassadeurs. Er volgde een oproep aan mensen die op een of andere manier iets met rozen van doen hebben (naam, huisdier, hobby, beroep etc.) Als ambassadeur wordt er een fotoreportage van je gemaakt; de mooiste foto wordt vervolgens geëxposeerd.

What’s in a name?

De roos loopt als een rode draad door mijn leven: mijn achternaam (Roos) – docente Engels (‘The English Rose’) – mijn lievelingsbloem (pioenroos). Ik hoefde dus niet lang na te denken en heb me aangemeld.

De fotoreportage heeft inmiddels plaatsgevonden. Wat was het leuk om te doen, maar wat was het moeilijk om vervolgens de mooiste foto uit te zoeken! Maar het is gelukt! In een volgende post meer hierover…..

Outstanding Rozenfestival Winschoten

Fotograaf Flip Slik van FlipShot

Floral trend

In het modebeeld zien we op dit moment volop rozen. Op schoenen, leren jasjes, jeans, tasjes, spijkerjasjes etc. Er is keuze genoeg!

  1. Schoenen van River Island 2. Jasje van SET  3. Shirt Zara 4. Tasje Zara  5. Blouse Zara  6. Jasje River Island

 

DIY

 

Esther Roos Blog Outstanding Blogger Groningen

 

Nog veel leuker is het om je eigen kleding en accessoires te customizen! Ik werd o.a. geïnspireerd door de jeans in de etalage van Robert Mode in Haren(7). Binnenkort ga ik weer lekker  zelf aan de slag. Ik heb nieuwe patches (8) besteld voor in mijn webshop ( www.outstandingmode.nl).

Heb jij al een fashion item met rozen gescoord? Let me know…..

 

LOVE,

ESTHER

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/floral-festival-spring-2017-rosarium-winschoten/feed/ 0 1330
TAKE YOUR AIM on tour! Mijn sneakers customizen! http://out-standing.nl/blog/take-your-aim-on-tour-outstanding-blog/ http://out-standing.nl/blog/take-your-aim-on-tour-outstanding-blog/#respond Mon, 13 Mar 2017 09:03:52 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1314 TAKE YOUR AIM on tour! Mijn sneakers customizen!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Om 14.00 uur had ik een afspraak met Aimee van TAKE YOUR AIM bij Van Arendonk (Herestraat, Groningen) om mijn sneakers te laten customizen. Geïnspireerd door haar foto’s op facebook en instagram wist ik al precies wat het moest zijn: rode roosjes en mijn naam.

Lees je mee ? TAKE YOUR AIM on tour! Mijn sneakers customizen! at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
Sneakers customizen, Outstanding Fashion & Vintage Haren Groningen

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Om 14.00 uur had ik een afspraak met Aimee van TAKE YOUR AIM bij Van Arendonk (Herestraat, Groningen) om mijn sneakers te laten customizen. Geïnspireerd door haar foto’s op facebook en instagram wist ik al precies wat het moest zijn: rode roosjes en mijn naam.

Sneakers customizen, Outstanding Fashion & Vintage Haren Groningen

Aimee pikte mijn wensen heel snel op; na een kort overlegmoment spraken we af dat ik over een uur terug zou komen in de winkel…… Nog lekker even de tijd dus om op deze zonnige zaterdag rond te slenteren in de stad.

Sneakers customizen, Outstanding Blog Instagram

Alhoewel ik bij de aanblik van deze bonte verzameling flesjes leerverf ook al meteen helemaal vrolijk werd!

Sneakers customizen, Outstanding Take your aim

De laatste hand werd inmiddels aan de roosjes gelegd. Wat een precisiewerkje! Ondertussen babbelde Aimee gezellig verder en zag ze ook nog kans om andere belangstellenden spontaan te begroeten.

Sneakers customizen, Outstanding Fashion & Vintage Haren Groningen

Nog even een laatste detail toevoegen…..

Sneakers customizen, Outstanding Blog Instagram Fashion Blogger

en zie hier het eindresultaat! Wat is het mooi geworden!!! Hoe gaaf is dat, mijn eigen personalized sneakers van Stan Smith! Thanx Aimee!

LOVE ESTHER

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/take-your-aim-on-tour-outstanding-blog/feed/ 0 1314
Nieuwe sneakers customizen, wie durft! http://out-standing.nl/blog/sneakers/ http://out-standing.nl/blog/sneakers/#respond Wed, 08 Mar 2017 15:18:32 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1305 Nieuwe sneakers customizen, wie durft!

 

Aimmée van TAKE YOUR AIM maakt van je sneakers unieke kunstwerkjes. Met een speciale leerverf (bestand tegen water, vuil en beweging) schildert ze initialen, donuts, bloesem of elk ander idee op je sneakers. Alle kleuren zijn mogelijk, zelfs neon- of glitterkleuren! TAKE YOUR AIM gaat komend voorjaar ON TOUR langs de Van Arendonk winkels.

Lees je mee ? Nieuwe sneakers customizen, wie durft! at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
nieuwsbrief-TakeyourAIM-ontour-groningen1

 

Aimmée van TAKE YOUR AIM maakt van je sneakers unieke kunstwerkjes. Met een speciale leerverf (bestand tegen water, vuil en beweging) schildert ze initialen, donuts, bloesem of elk ander idee op je sneakers. Alle kleuren zijn mogelijk, zelfs neon- of glitterkleuren! TAKE YOUR AIM gaat komend voorjaar ON TOUR langs de Van Arendonk winkels. Bij aankoop van een paar sneakers kun je ze gratis door TAKE YOUR AIM laten customizen.

Aanstaande zaterdag 11 maart is Aimée van 12.00 tot 17.00 uur aanwezig bij Van Arendonk in Groningen. Wanneer je nu een paar sneakers bij van Arendonk koopt, kun je je alvast inschrijven voor zo’n bijzondere personalisatie!

Adidas Stan Smith M20325 Sneaker

essy sneaker 2

Afgelopen maandag heb ik  Stan Smith sneakers gekocht bij van Arendonk in Groningen. Ik heb me daarna meteen laten inschrijven voor TAKE YOUR AIM on tour. As. zaterdag om 14.00 uur worden mijn nieuwe sneakers gecustomized door Aimée Adriaansen! Hoe leuk is dat? Your own personalized sneakers! Ik heb er nu al zin in!

Durf jij ook je pas gekochte sneakers te laten customizen? Wie weet, tot zaterdag?!

LOVE ESTHER

]]>
http://out-standing.nl/blog/sneakers/feed/ 0 1305
Top 5: Winter Sale http://out-standing.nl/blog/top-5-winter-sale/ http://out-standing.nl/blog/top-5-winter-sale/#respond Mon, 06 Mar 2017 11:42:36 +0000 http://out-standing.nl/blog/?p=1289 Top 5: Winter Sale

Hey Guys,

Vorige week heb ik nog een aantal geweldige items in de opruiming gescoord, die ik graag met jullie wil delen!

Onderstaande look bij Little Soho had ik al een tijdje op mijn wishlist staan:

Number 1) Bomberjackje The Golden Eagle

Het jasje heb ik inmiddels gescoord bij Little Soho!  

Lees je mee ? Top 5: Winter Sale at Blog Outstanding Groningen Nederland.

]]>
Hey Guys,

Vorige week heb ik nog een aantal geweldige items in de opruiming gescoord, die ik graag met jullie wil delen!

Onderstaande look bij Little Soho had ik al een tijdje op mijn wishlist staan:

100815_201602_99351

Number 1) Bomberjackje The Golden Eagle

Het jasje heb ik inmiddels gescoord bij Little Soho!  Helaas is het daar nu uitverkocht. Dit coole bomberjackje van Zoe Karssen(met ‘destroyed effect’) is nog wel verkrijgbaar bij nightfever-online.nl voor € 173,61.

Het basic shirt is van Dante6 en de nonchalante, legergroene ripped boyfriend is van CURRENT/ELLIOT. Ook deze heb ik nog weten te bemachtigen. Beide zijn nog steeds verkrijgbaar bij Little Soho, dus sla je slag!

Number 2: Booties Catarina Martins

IMG_0171

Deze prachtige laarsjes in westernstyle van Catarina Martins (Vesuvio Tabacco) heb ik gekocht bij Van Arendonk in Groningen voor €80,00.

Ze zitten echt heerlijk!

Number 3: Buideltas

8613104040_2_2_1

Om de look helemaal af te maken, heb ik deze stoere suede buideltas aangeschaft. Echt een super tas, nu voor maar € 9,99 bij Zara. Vooral die leuke ‘fringe tassels’ maken van de tas een ware eye-catcher!

Number 4: Leren Jack

110085_201602_99501

I looove leren bikerjasjes! Ik heb er eentje bij Zara gevonden van echt leer en voor maar €99,95. Deze staat hoog op mijn wishlist!

Number 5: Sunglasses

4431002250_2_3_1Last but not least: sunnies! Met deze gave zonnebril is je look eigenlijk pas helemaal compleet! Voor maar €15,95 online verkrijgbaar bij ZARA.

LOVE ESTHER

 

]]>
http://out-standing.nl/blog/top-5-winter-sale/feed/ 0 1289