Gardening season is coming! Be prepared!

article-0-15D74AA3000005DC-296_634x875

Glamour gardening, like Kate Moss

GS39277_03

Hard work!

 

Comfy mode voor in de tuin

Tuinieren is een hobby van velen. Je onderscheidt daarin net zoals in de mode vele stijlen. In deze post belicht ik 2 stijlen, namelijk die van: 1) ‘De aanpakker’ en 2) ‘De tuingenieter’. Kenmerkend voor ‘de aanpakker’ is dat zij alles in de tuin zelf wil doen. Kleding moet aan een aantal eisen voldoen. Deze eisen zijn:  sterk, waterdicht en ademend. ‘De tuingenieter’  doet voorkomen alsof ze veel in de tuin doet. Ze draagt comfy outdoorkleding, plukt hier en daar een bloemetje. Echter in de meeste gevallen wordt bij ‘de tuingenieter’ de tuin verzorgd door de tuinman/hovenier. Voor beide categorieën is deze post bedoeld. Ik heb voor jullie verschillende items uitgezocht in twee webshops. In mijn eigen webshop (Outstanding) en in die van Forever21.

Onontbeerlijk in de tuin is natuurlijk een lekker plaid (flannel) shirt of een denim shirt:

 

 

146008696146607589157682717163573845163857255

 

Een plaid shirt of denim shirt is voor beide types een mooi basisstuk. Voor ‘de aanpakker’ is het te combineren met een jeans en stoere, stevige laarzen, bijvoorbeeld die van Hunter (zie mijn post over boots). Voor de tuingenieter is een plaid shirt goed te combineren met een leren rokje of een skaterrokje, eveneens met leuke booties. Outstanding heeft een leuk assortiment van Supertrash voor je ingekocht. Ze hebben zich allemaal bewezen want deze beauties zijn tweedehands.

Garden Booties

 

 
Shinyrain Rainboot Green (Mail me) / Supertrash dames regenlaarzen zwart met riempjes (Webshop) / SuperTrash  Quilted Rain Low (Webshop) / Supertrash lage regenlaars (Mail me)  / Supertrash Quilted Rain High (Mail me) / SuperTrash Rubber Riding Boots Black (Mail me)

Bij sommige laarzen krijg je een email melding. Indien je interesse hebt kun je mij mailen.

LOVE ESTHER

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.