Getting Organized

 

Telfoonhoesje post def 1

 

Maart staat voor de deur en we zijn alweer twee maanden verwijderd van de start van veel goede voornemens. Ik had er in ieder geval twee die bovenaan de ‘To do list’ staan en waar ik nu toch echt mee wil starten:

Regelmatiger Bloggen

Als je de Blogtips van de mijn vele collega bloggers leest, dan komt daarin naar voren dat regelmaat in het bloggen uiterst belangrijk is voor je Blog. Lezers kunnen dan op je rekenen. Vanaf 1 maart gaan mijn posts dan ook iedere maandag het net op. Dit is een nobele doelstelling en vergt natuurlijk de nodige discipline.

Inspiratie is moeilijk te sturen. Soms komt er heel veel en soms helemaal niets. Een belangrijk aspect is dat je uitgerust bent, dan komen de beste ideeën. Voor mij geldt: een schoon bureau met mijn spullen georganiseerd bij elkaar, leidt tot de beste resultaten. Gelukkig schoot telefoonhoesjestore.nl mij te hulp en stuurde mij een prachtige hoes voor mijn Ipad en een leuke flipcase voor mijn Iphone 5 s.`Dat kleuren belangrijk zijn voor je gemoedstoestand is algemeen bekend. Van deze gekleurde hoesjes word ik gewoon helemaal vrolijk.

Regelmatiger naar buiten

Ik werk veel in Glimmen, vlakbij de Drentsche Aa. Een prachtige omgeving en toch kom ik te weinig buiten. Gelukkig komen er nu weer dagen dat je in de luwte weer buiten kunt zitten. De eerste zonnige dag is alweer geweest.

Esther zonder muts bew 1

Op deze foto draag ik een geruit shirt van Outstanding en een crème Riverwoods bodywarmer, eveneens van Outstanding. Het telefoonhoesje is van Telefoonhoesjestore.nl. Er zijn hoesjes voor de Iphone 5/ 5s en hoesjes voor de Iphone 6/6s. Natuurlijk vind je op deze site ook hoesjes voor andere merken zoals de nieuwste Samsung Galaxy Alpha.

Speciaal voor mijn lezers mag ik  een 10% kortingscode geven. Als je hieronder mijn Outstanding Facebookpagina liked dan verschijnt de kortingscode.

Like Outstanding en krijg een kortingscode

Ik heb deze prachtige zondag nog meer foto’s laten maken. Wil je meer zien, lees dan verder…..

Detail puffer plaid watch

//Horloge van Michael Kors, Bradshaw Goud//Armband Nikkie, Love bracelet//Armband Outstanding, Goud € 9,95//

Esther met muts bew 1

Detail phone ipad puffer plaid watch

 

 

 

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 9 maart 2016 / 16:02

    I’ve had a pair of Wellingtons since I was at school, at present I have two pairs of Huntress Wellingtons, shiny black which I wear with a Skirt and Stockings when going to work or meeting my friends in town and a “fun” pair in shiny red which I wear with a denim mini or denim shorts and black Tights when chilling out.
    Julie
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.