Rose in Wonderland

HEY GUYS,

In mijn vorige post vertelde ik al over mijn fotoshoot met fotograaf Flip Slik (‘FLIPSHOT’) voor het Rozenfestival in Winschoten. Het Rosarium bestaat 50 jaar en dat wordt op 1 & 2 juli 2017 gevierd met 25 ambassadeurs! Elke ambassadeur heeft inmiddels een fotoshoot gehad met een fotograaf.

Op 7 april jl. was de eer aan mij. Het thema van de foto is geïnspireerd op het verhaal van ‘Alice in Wonderland’ van Lewis Caroll. We hebben geprobeerd een surrealistisch sfeertje te creëren en volgens mij is dat aardig goed gelukt

IMG_0320

Aan publiek geen gebrek tijdens de shoot. We verkeerden in goed gezelschap 😉

c Flip Slik-18

Daar zitten we dan, Teddy en ik, gezellig samen aan een high tea. Het was die vrijdag een grijze, maar vooral ook koude dag. Wonderwel brak tijdens de fotoshoot het zonnetje door en hebben we prachtige foto’s kunnen maken. Lucky us!

c Flip Slik-10

 

En toen moest ik een keuze maken uit de vele foto’s….. Een lastige opgave, maar het is gelukt: dit is ‘m! Deze gaan we gebruiken voor publiciteit rondom het Rozenfestival. Door het gebruik van ‘sepia’ kleuren, ademt de foto een hele nostalgische sfeer.  Wat ben ik blij met het eindresultaat!

 

De theepot (1) en het theekopje (4) zijn van Blond Amsterdam (1), mijn T-shirt is van Maison Scotch (2) en het jasje van Zara (3 en 5). Dubbelklik op de afbeeldingen en shop the look!

 

LOVE ESTHER

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Floral Festival Spring 2017 Rosarium Winschoten

Voor het 50-jarig jubileum van het Rosarium Winschoten was de organisatie op zoek naar 50 ambassadeurs. Er volgde een oproep...

Close