Shoppen in Groningen – de Nikkie Store

Nikkie store Groningen

Hee guys, zoals velen ben ik behoorlijk gecharmeerd van de kleding van Nikkie Plessen. Gelukkig hebben we in Groningen een Nikkie Store! Ik had op internet al de vooraankondiging van de nieuwe ‘patch’ broeken gezien en kon direct al niet kiezen welke ik moest kopen. Dus passen maar…..

Foto 24-01-16 16 35 45 Foto 24-01-16 16 37 56

 

De dames van het Nikkie team Groningen zijn echt geweldig behulpzaam. Welke broek heb ik gekozen denken jullie?? Links Boston patch Skinny  en rechts Bunty patch jeans; de laarzen zijn ook van Nikkie en nu in de sale van € 249,95  voor € 99,95.  In Grazia nr. 2 (2016) een leuk artikel over super blogger Kristina Bazan, fan van Nikkie.

Supertrash laarsjes in de Sale

Supertrash

Blooming

hunterboots worden wit, behandeling met

Ik spotte deze laarzen in een doos onder het salerek bij de schoenenzaak. De prijs op de doos was € 25,00 (origineel €89,95). Het enige dat op viel was dat de rechterlaars wit uitgeslagen was. Bij regenlaarzen kan blooming optreden; het wit worden van je laarzen. Mocht dit gebeuren, don’t worry, je hoeft ze niet weg te gooien. Het is normaal dat regenlaarzen op een gegeven moment wit uitslaan. Je kunt dan de cleaning spray van bv. Hunter kopen, maar het kan veel eenvoudiger. Je kunt ze schoonmaken met een middel dat bijna iedereen in huis heeft.

De benodigd heden zijn:

hunter boots blooming vrij

Om je regenlaarzen schoon te maken moet je een beetje olijfolie op een microfiber doekje doen en de laarzen poetsen met een draaiende beweging. De olijfolie verwijdert de witte uitslag direct. Blijf doorpoetsen tot de laars weer droog is. Napoetsen met water is niet nodig tenzij je teveel olie gebruikt hebt.

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.