Van inbreng tot (web)winkelpresentatie! Nieuwe collectie!

Hot at Outstanding

 

OMG Nikkie PlessenDenny Roseguess by marcianoNolita

 

 

 

Hé Guys, wat een week, afgelopen week! Ik heb het zo druk gehad met de nieuwe collectie van Outstandingmode.nl dat ik mijn maandag blogpost niet heb kunnen afmaken. Er kwam namelijk een nieuwe inbrengster van vintagemode. Ongelooflijk, wat een mooie spullen had ze bij zich! Lekker met haar alle kleding doorgenomen, thee gedronken en over mode gebabbeld. Maar nu begint het echte werk pas……..

Website work

Eerst alles op de foto zetten, dan omschrijvingen maken en prijzen bepalen. Vervolgens komt alles op lijsten te staan, die gecommuniceerd worden met de inbrengster. Daarna kunnen ze in de webshop geplaatst worden en ga ik artikelen die bij elkaar passen combineren. Echt superleuk allemaal! Er wordt weleens van webshops gezegd dat als je er één op het net hebt gezet, je vervolgens achterover kan leunen.  Vergeet dat maar!

Ook inbrengster worden?

Outstanding neemt namelijk het volgende in:

Uitsluitend kleding, accessoires, riemen, schoenen, tassen, sieraden die up-to-date en liefst van een bekend merk zijn. Wil je ook inbrengen?  Kijk dan naar de voorwaarden (hier kun je ze downloaden).

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.