My wishlist voor mijn favoriete seizoen herfst 2016

Outstanding Blog nacht van de mode groningen 2016

Ik ben een groot fan van de herfst, ik hou van de geuren en van de kleuren en vooral van de mode. Voor de herfst komen vaak de stoere materialen zoals wol en leer weer uit de kast.

Sasha Simon

Voor dit herfst seizoen heb ik weer een uitgebreide wishlist. Ik ben erg geïnspireerd geraakt door de foto’s van instagramster Sasha Simon.

Afgelopen zaterdag ben ik even naar Groningen geweest om sfeer te proeven en inspiratie op te doen voor het herfstseizoen. Voor het eerst sinds lange tijd ben ik ook weer eens langs de H&M geweest. Tot mijn verrassing is de H&M aan de Grote Markt in Groningen totaal veranderd. Het is veel overzichtelijker geworden en de medewerkers waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.

 Wishlist number 1: Leatherlook legging

Leatherlook leggings zijn overal te krijgen. Ik heb er één bij Zara gekocht voor € 19,95. Maar de wehkamp heeft ook een enorm aanbod. Plaid shirts vind je in mijn eigen ‘Outstanding’ webshop

Outstanding Blog Zara Groningen Outstandingmode.nl

Tijdens het shoppen viel mijn oog op het magazine van de Nacht van de Mode in Groningen. Op zaterdag 24 september 2016 staat Groningen voor de tweede keer helemaal in het teken van mode tijdens de Nacht van de Mode. Vele modewinkels zetten hun deuren tot 22.00 uur ’s avonds open, heten jou op een extra gastvrije manier welkom en organiseren leuke activiteiten. Op meerdere plekken in de stad kun je de laatste fashion zien tijdens modeshows en staan er op Stijlpunten kappers, stylisten en visagisten klaar om jou een mini make-over te geven.

“Blogger Closet Sale”

Wat mij aanspreekt is de “Blogger Closet Sale”. Tussen 15.00 en 19.00 uur verkopen verschillende fashion bloggers en hippe meiden op het Damsterplein kleding uit hun eigen collectie. Op dit moment worden de volgende bloggers aangekondigd:

Het zijn allemaal Groningse bloggers! Wel tof om eens een selectie van bloggers uit het noorden te zien. Volgens mij is er geen zoekmogelijkheid om Bloggers uit een bepaalde streek/provincie. Of heeft 1 van jullie misschien een suggestie!

 Wishlist number 2: Overknee Boots

Outstanding Blog Zara Groningen I love Mr. Mittens

Ik heb hele gave ‘Overknee boots’ gezien bij Zara voor maar €49,95. Het vest is van ‘I love Mr. Mittens’, deze vesten heb ik al heel lang op mijn wishlist staan (zie ook mijn post in april 2016). Op dit moment geeft de website van Mr. Mittens het volgende weer : SOLD OUT – We are currently knitting as fast as we can so we can add new stock soon! Dus ik moet nog even geduld hebben…..

Wishlist number 3: Oversized sweater

Outstanding Blog Zara Groningen

Yeah deze is binnen!! Gescoord bij Zara, echt een prachtige trui!

Wishlist number 4: Long Plaid Shirt

Outstanding Blog Zara Groningen

Deze ook gelijk maar even meegenomen. Ik heb me goed vermaakt in de Zara. Wat een heerlijke winkel is dat! Heb je nog een suggestie voor komende herfst? Let me know….

LOVE ESTHER

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.