MY FAVOURITE SEASON

Autumn

De kleurenpracht, de geuren, de natuurschatten; telkens weer word ik verrast door het prachtige herfstseizoen. In tegenstelling tot velen verkies ik de herfst boven de zomer.

Hunter boots aan, een heerlijk warme plaid scarf om en dan er op uit trekken in het weekend. Te voet of op de fiets, de beleving is elke keer anders en geeft mij heel veel energie.

En dan heb ik het nog niet eens over de fashiontrends van het herfst-/ winterseizoen! Zo zie je dit jaar bijvoorbeeld veel burgundy, donkergroen, rood, luipaardprints en ruitjes (plaid, tartan). Grove breisels blijven hot maar met een fluwelen blazer ben je pas helemaal ‘on trend’. Hierover in een volgende post meer.

 

BIKING TO ZUIDLAREN

Op een prachtige herfstmiddag in oktober op de fiets van Tynaarlo naar Zuidlaren om de Zuidlaardermarkt aldaar te bezoeken. Het ‘regende’ blaadjes, een prachtig gezicht!

Fall outfit

Ik noemde ze hierboven al: mijn Hunter boots (nu van €139,95 voor € 97,97) en plaid scarf (verkrijgbaar in mijn webshop). Deze items zijn toch wel de basis van mijn herfstoutfit. Hup, het bos in op je ‘wellies’ en dan lekker door een tapijt van bladeren struinen. Hoe heerlijk is dat?!

De herfst is eigenlijk alleen al favoriet doordat het eindelijk weer ‘BOOT SEASON’ is! Rubber boots, ankle boots, cowboy boots, overknee boots… You name it, I’ve got it! Ik ben een echte boot lover!

BOOT SEASON HAS ARRIVED

AUTUMN COLOURS

Deze foto toont voor mij bij uitstek de kleurenpracht van de herfst. Elk jaar word ik er weer door overrompeld en geïnspireerd. Door de talrijke kleurschakeringen, maar ook door de vele ‘schatten’ die de natuur voortbrengt. Dankbare objecten om te fotograferen en om te verzamelen.

Autumn treasures

SUNDAY WALK IN OUDEMOLEN

 

 

Die ene mooie wandeling is vaak dichterbij dan je denkt

Laatst hadden we weinig tijd, maar wilden we toch nog even een frisse neus halen. In 10 minuten waren we in Oudemolen: dichtbij huis en toch had ik er nog nooit gewandeld. Vanaf ons startpunt de molen, liepen we zo de Drentsche heide op. De slogan ‘Drenthe doet wat met je’ kwam hier volledig tot zijn recht. Ik heb heel wat foto’s gemaakt en vele kastanjes geraapt. Helemaal opgeladen kwam ik weer thuis, vol energie voor de nieuwe week!

Hopelijk zijn mijn foto’s een inspiratie om meer te genieten van de kleine dingen om je heen. Get outdoors: je zult merken dat het echt wat met je doet! Ben jij ook een buitenmens? Let me know…..

LOVE,

ESTHER

 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 20 januari 2019 / 22:52

  Wauw, je hebt echt prachtige foto’s gemaakt. De herfstkleuren zijn echt schitterend.
  Nicole Orriëns

 2. Marla
  27 november 2017 / 07:44

  Mooie foto’s! Ik houd ook erg van de herfst. Vooral de kleuren in het bos. Mijn favoriete seizoenen zijn er herfst en de lente.

 3. Lynn
  27 november 2017 / 10:36

  De herfst is zo gezellig en knus…
  Ik kan me helemaal vinden in jouw post!
  Prachtige foto’s heb je ❤️

  Xxx

 4. Eline Speeckaert
  27 november 2017 / 12:48

  Ik hou ook enorm veel van de herfst! Wij wonen vlakbij een bos en natuurgebied en houden er dan ook van om tijdens deze periode te gaan wandelen onder de mooi gekleurde bomen.

 5. Patricia Merkelbach
  27 november 2017 / 17:51

  Ik heb een hekel aan alle regen in deze periode, maar de kleuren in de natuur maken het stiekem allemaal wel weer een beetje goed 🙂

 6. 27 november 2017 / 19:48

  Leuke post Esther! Ik ken het gebied rond Zuidlaren heel goed! Leuke webshop heb je trouwens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Tegenwind
Citytrip Amsterdam

AMSTERDAM, AMSTERDAM ..... Citytrip Amsterdam Aan de Amsterdamse grachten - Herengracht Ik ben echt een stadsmens, altijd al geweest. Hoewel...

Close