♥ COLOURS AND STRIPES ♥

SPRING IS IN THE AIR

19 maart 2018, Hereplein Groningen

Doors of Groningen Adidas trackpants Beckenbauer

Hoera, de lente is officieel begonnen! Hoewel….. buiten is het nog aardig frisjes en de winterjas kan voorlopig nog niet de kast in, vrees ik. Toch begint het voorjaar al aardig te kriebelen. Lekker naar buiten  zonder jas, met blote voeten in je schoenen, een eerste ijsje, met een cocktail op het terras. Heeeerlijk, ik kan bijna niet wachten tot het zover is!

‘Spring is when you feel like whistling’

Voorjaar betekent ook ‘KLEUR bekennen’. In de voorjaarsmode zie je verrassend veel regenboogkleuren en strepen. Daar word je toch alleen al vrolijk van! Ook die leuke trackpants met strepen zijn nog steeds helemaal hot. Ik heb gekozen voor een knalgeel exemplaar uit de herencollectie van Adidas (type Beckenbauer) bij JD Sports. Nu draag ik ze nog met mijn patent leather boots van Dr Martens, maar straks combineer ik deze pants ook met mijn sneakers of een leuk slippertje. Misschien hou jij niet zo van geel? Geen probleem, deze broek is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

‘Everybody is nicer to me when I’m in yellow’

‘Stripes go with everything’

Streepjesshirts kunnen eigenlijk altijd. Met een klassieke, Bretonse streep zit je goed, maar ga ook eens voor een variant in vrolijke zomerse kleuren. Het label Ambika heeft een ruim assortiment truitjes in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs. In de webshop van Chicas Winny en Alice zijn ze momenteel met een leuke korting verkrijgbaar (www.chicaswinnyalice.com). Een echte aanrader dus!

Ik vind dat je look pas helemaal af is met een leuke tas. Mijn knalrode bowlingtas van NIKKIE blijft een van mijn favorieten (* zie ook mijn blogpost ‘baghoarder’). Daarnaast ben ik ook fan van crossbodybags. Bij Zara en Stradivarius hebben ze volop keuze uit verschillende kleurtjes en ze zijn nog eens leuk geprijsd ook.

 

Op mijn wishlist staat een chunky knit van Kiro by Kim. Ze heeft de meest prachtige handgebreide truien en vesten in haar collectie. Mijn favoriet is dit gestreepte vest in blauw/ zwart/ rood/ oranje. Een heerlijk warm vest, zodat je straks ‘met zonder jas aan’ 😉 naar buiten kunt gaan. Deze staat met stip bovenaan mijn wensenlijstje……

Welke voorjaarskleur(en) is/ zijn jouw favoriet? Let me know.

LOVE,

ESTHER

 

 

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. Kelsey
  29 maart 2018 / 15:21

  Alles is zo lekker kleurrijk en zomers! Super leuk artikel.

 2. Lynn
  29 maart 2018 / 19:45

  Oh wauw!
  Die gele broek vind ik zo stoer ?
  Ik moet echt eens wat meer kleur in mijn kast halen…

  Xx

 3. Grassiëlla Watson
  29 maart 2018 / 19:46

  Ik ben gek op geel, groen, roze, rood. Je zou bijna kunnen zeggen alle vrolijke en frisse kleurtjes! Ik word daar zo intens en oprecht gelukkig van 🙂 Ook hier zie ik weer hele prachtige kleuren.

 4. 30 maart 2018 / 06:06

  Ik vind geel altijd wel erg lente achtig! Het regent hier nu buiten, dus het voelt helaas niet alsof spring in the air is hier.
  Nicole Orriëns

 5. Daisy De Vos Burchart
  30 maart 2018 / 12:43

  Leuke kleuren inderdaad! Krijg direct zin in het warme weer ook zo vrolijk

 6. Kris De Smet
  30 maart 2018 / 12:50

  Mooie outfits! Ik ben pro de pastel kleurtjes. Geel zou ik niet meteen kiezen, maar de broek staat ke schitterend!

 7. Leonie Linotte
  30 maart 2018 / 16:18

  Helemaal weg van die gele adidas broek!

 8. Karel De Brabanter
  31 maart 2018 / 10:01

  Niets zo leuk he die Lente. Net na de barre winter terug wat kleur zien in het landschap, heerlijk!

 9. Jadis schreuder
  31 maart 2018 / 10:01

  Leuke stijl heb je!???

 10. Janet
  31 maart 2018 / 10:25

  Die gele broek vind ik echt te gaaf. Al die streepjes en regenboogkleuren dan weer niet, veel te druk.

 11. Amelie Mertens
  31 maart 2018 / 10:31

  Ik ben wel fan van die gele broek, al weet ik niet zeker of ik ze zou dragen, omdat ze zo opvalt!

 12. Eileen Bijlholt
  1 april 2018 / 17:48

  Zo leuk al die verschillende, opvallende kleuren! Ze staan je goed!

 13. 20 januari 2019 / 22:51

  Die regenboogkleuren en strepen zie ik tegenwoordig ook overal. Heb al verschillende keren online zitten zoeken naar een leuke sweater of dergelijke. Ik wil ook wel zo’n vrolijk stuk in mijn kast hebben hangen. Hier trouwens ook helemaal fan van crossbody bags. Zo’n handige dingen!

 14. 20 januari 2019 / 22:51

  Ik vind die gele broek zo vrolijk! Lekker zonnig en hij lijkt me nog comfortabel zitten ook. Ik houd van kleurtjes.
  Nicole Orriëns

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
HM tartan boek en Sacha Shoes
Tartan; always a good idea for Christmas!

De Tartan Look, de kerstoutfit van 2017! De ruitjestrend is veelvuldig terug te zien in het modebeeld van deze winter...

Close