DIY Patch Mania Part 2

Patches kopen en aanbrengen

Zoals ik in mijn vorige post al aangaf ben ik druk aan het patchen geslagen. Als eerste heb ik een keuze gemaakt uit alle patches in mijn webshop www.outstandingmode.nl .

Patches en applicaties kopen Groningen

Is het aanbrengen van patches moeilijk? Helemaal niet! Bij veel patches is het zo dat er een lijmlaag achterop zit; de zogenaamde ‘iron on’ patches. Je strijkt dan de patches op de plaats waar je ze wilt hebben. Deze lijmlaag is eigenlijk bedoeld om de patches tijdelijk op de juiste plaats te houden, zodat je ze eenvoudig rondom nog met een steekje vast kunt zetten. Ik heb voor het patchen een strijkinstructie gemaakt. Deze kun je terugvinden op mijn website www.outstandingmode.nl¬†.

 

Patch blog 2

 

Goed kijken en bepalen waar je de patch wilt aanbrengen. Vervolgens strijk je de patch met behulp van een vochtige doek op de gewenste plaats…

Vlag mickie 2

 

Bv. een coole Mickey Mouse patch met de Amerikaanse ‘Stars and Stripes’…

 

Patches kopen Groningen

En een halve minuut later is de eerste patch aangebracht. Dat ziet er toch vrolijk uit?

Je kunt heel veel items patchen; zoals tassen, shirts, schoenen en jassen. Zelf heb ik naast mijn denimshirt (ook verkijgbaar bij www.outstandingmode.nl) eveneens een clutch gepatched. ¬†Mijn voorbeeld was de shopper van Karl Lagerfeld. Voor het patchen op leer en kunststof gebruik ik Bison TIX lijm. Mocht je geen zin hebben in al dat ge-DIY, dan kun je nu ook heel veel gepatchte shirts, bombers, broeken kopen. Op bovenstaande foto’s draag ik een shirt van Zara. Onder zie je een bomberjack van Topshop, deze kun je kopen bij de Bijenkorf. Wil je een customized shirt dan heb ik een exemplaar in mijn webshop.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
MULTI PATCH MANIA

Iron on patches zijn weer helemaal terug! Ken je ze nog van toen je kind was? Mijn moeder had verschillende...

Close