Floral Festival Spring 2017 Rosarium Winschoten

Rozenfestival

Voor het 50-jarig jubileum van het Rosarium Winschoten was de organisatie op zoek naar 50 ambassadeurs. Er volgde een oproep aan mensen die op een of andere manier iets met rozen van doen hebben (naam, huisdier, hobby, beroep etc.) Als ambassadeur wordt er een fotoreportage van je gemaakt; de mooiste foto wordt vervolgens geëxposeerd.

What’s in a name?

De roos loopt als een rode draad door mijn leven: mijn achternaam (Roos) – docente Engels (‘The English Rose’) – mijn lievelingsbloem (pioenroos). Ik hoefde dus niet lang na te denken en heb me aangemeld.

De fotoreportage heeft inmiddels plaatsgevonden. Wat was het leuk om te doen, maar wat was het moeilijk om vervolgens de mooiste foto uit te zoeken! Maar het is gelukt! In een volgende post meer hierover…..

Outstanding Rozenfestival Winschoten

Fotograaf Flip Slik van FlipShot

Floral trend

In het modebeeld zien we op dit moment volop rozen. Op schoenen, leren jasjes, jeans, tasjes, spijkerjasjes etc. Er is keuze genoeg!

  1. Schoenen van River Island 2. Jasje van SET  3. Shirt Zara 4. Tasje Zara  5. Blouse Zara  6. Jasje River Island

 

DIY

 

 

Nog veel leuker is het om je eigen kleding en accessoires te customizen! Ik werd o.a. geïnspireerd door de jeans in de etalage van Robert Mode in Haren(7). Binnenkort ga ik weer lekker  zelf aan de slag. Ik heb nieuwe patches (8) besteld voor in mijn webshop ( www.outstandingmode.nl).

Heb jij al een fashion item met rozen gescoord? Let me know…..

 

LOVE,

ESTHER

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
TAKE YOUR AIM on tour! Mijn sneakers customizen!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Om 14.00 uur had ik een afspraak met Aimee van TAKE YOUR AIM...

Close