Meeting our Queen Maxima

Rozenfestival 1 en 2 juli 2017 - Banner DEF JPG (1)

 

Kom op 1 en 2 juli naar het rosarium in Winschoten voor het Rozenfestival! Tijdens dit tweedaagse festival kun je slenteren over de jaarlijkse groenmarkt, prachtige optredens aanschouwen op het muziekpodium of genieten van één van de vele culinaire hoogstandjes op het foodplein welke gevuld wordt met foodtrucks. Ook voor de kinderen is er enorm veel te beleven. Tot dan!

TERUGBLIK

In aanloop naar het Rozenfestival waren er diverse activiteiten zoals De Dag van het Park op zondag 28 mei jl. en natuurlijk het bezoek van koningin Maxima op dinsdag 13 juni jl. Hare Majesteit was uitgenodigd om de naar haar vernoemde roos te komen dopen.

Esther met uil

DAG VAN HET PARK

Maar eerst op de foto met een kerkuil tijdens de Dag van het Park. Deze langgekoesterde wens kan ik op mijn bucketlist afvinken. Wat een prachtige en indrukwekkende vogel!

 

IMG_0613

BEZOEK KONINGIN MAXIMA

De ambassadeurs van het Rozenfestival waren ook uitgenodigd om bij het bezoek van koningin Maxima aanwezig te zijn. Hoe leuk is dat?!  Op 13 juni jl. was het zover: rond 13.00 uur maakte Hare Majesteit haar opwachting in het Rosarium in Winschoten.

Tsja, en daar sta je dan tussen de persmensen op een muurtje. Op zoek naar dat ene moment om een mooie foto van onze koningin te kunnen maken…

 

OOTD

  1. Floral Blazer van Zara. 2. Tasje Isabeau mini crossbody Coral Red van Guess 3. Hakken coral red Aria 8 van Van Dalen 4. Levi Jeans Dark Blue 715 Bootcut

 

IMG_0628

Gelukt! Daar komt ze aanschrijden over het gras met in haar hand de zojuist gedoopte Maxima Roos. Wat zag onze koningin er weer prachtig uit! Het was een mooie, zonnige dag om met heel veel plezier op terug te kijken.

Rosa 'Koningin Máxima'.

Rosa ‘Koningin Máxima’.

 

Nu op naar het Rozenfestival op 1 en 2 juli aanstaande….. 🙂

LOVE

ESTHER

 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Rose in Wonderland

HEY GUYS, In mijn vorige post vertelde ik al over mijn fotoshoot met fotograaf Flip Slik ('FLIPSHOT') voor het Rozenfestival...

Close