MULTI PATCH MANIA

img-9601jpg

Iron on patches zijn weer helemaal terug! Ken je ze nog van toen je kind was? Mijn moeder had verschillende opstrijkbare kledingapplicaties zoals appels, peren, hartjes, beertjes enz. om de versleten plekken op je knieën en ellebogen te maskeren. Wellicht is het overbodig om te vermelden dat ik ze afschuwelijk vond! Wie wil er nu als 10-jarige rondlopen in kleding met opgestikte schattige motiefjes?

 

Totdat ik, afgelopen voorjaar, de nieuwste trend onder ogen kreeg: het patchen van je boyfriend jeans (NIKKIE)…. en inmiddels zo’n beetje elk willekeurig kledingstuk: van bomberjasje (Zara) tot T-shirt tot slip ons (SCOTCH&SODA). Zelfs op je tas mag een patch niet ontbreken! (Karl Lagerfeld)

 

tumblr_o24mulGuUE1udig4po1_500

Kortom de hoogst tijd om zelf eens aan de slag te gaan! Ik heb inmiddels al verschillende patches aangeschaft en kan niet wachten om te beginnen. In een volgend blog meer over mijn eerste DIY jeans blouse…..

P1000912

Ben jij ook dol op patches en wil je graag patches bestellen? Kijk dan eens in mijn webshop www.outstandingmode.nl. Vanaf maandag 6 juni staan ze online!

Een aantal Fashion Vlogsters heeft ook al leuke video’s gemaakt. Dus wil je meer zien…..

IK WEET EEN LEUKE WEBSITE!!! WWW.OUTSTANDINGMODE.NL. Wat is jouw favoriete patch? Laat het me weten!

LOVE ESTHER

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Van inbreng tot (web)winkelpresentatie! Nieuwe collectie!

        Hé Guys, wat een week, afgelopen week! Ik heb het zo druk gehad met de nieuwe...

Close