Names4ever! My name is Esther!

WHAT’S IN A NAME?

Names 4 ever naamketting blog Esther Roos

Hoe leuk is dat? Een pakje, in een mooi doosje met strik verpakt, dat per post arriveert….. dat moet mijn zilveren naamketting zijn! Ben uiteraard reuzebenieuwd hoe de ketting geworden is, dus snel openmaken dan maar. Spannend; maar wat is de ‘nametag’ prachtig geworden! Mijn naam glimt me in sierlijke zilveren letters tegemoet vanuit het doosje. En gelukkig is Esther met een ‘h’ gespeld. Want eerlijk is eerlijk, mijn naam wordt helaas best wel vaak verkeerd geschreven.

Tadaaaa!!! Dit is ‘m dan; mijn eigen naamketting. Wat een beauty hé! Ik ben er ontzettend blij mee en draag deze ketting met heel veel plezier.

NAMES4EVER

Het  assortiment van Names4ever bestaat uit ringen, armbanden en kettingen. De keuze is echt reuze! Ik heb allereerst gekozen voor een zilveren naamketting. Maar een gouden exemplaar behoort eveneens tot de mogelijkheden. Mijn naam Esther is in het volgende lettertype geschreven: modeltype Lisette. Ik vind het een heel romantisch en zwierig lettertype. Misschien is dit niet helemaal de stijl waar jij van houdt? Er is een scala aan mogelijkheden, dus voor jou zit er ook vast een passend lettertype tussen. Voor elk wat wils zou ik willen zeggen! Tenslotte heb ik mijn oog laten vallen op de Jasseron ketting met een lengte van 42 centimeter. Er zijn overigens meerdere lengtes verkrijgbaar.

 

Blog Names4Ever Naamketting

Names4Ever My name is Esther

Zoals ik al zei, draag ik de ketting graag. Ik vind de lengte van 42 centimeter van de ketting perfect. De naamketting is daardoor zeer goed te combineren met mijn outfits. Of deze nou stoer, sportief of feestelijk is, de ketting kan met al deze stijlen gemixt worden. Op de linkerfoto draag ik de naamketting met een klassiek jasje met parelknopen van Zara. Rechts draag ik juist een stoer zwart bikerjasje met een rode trui; eveneens van Zara. Twee totaal verschillende looks, maar in beide gevallen is de naamketting van Names4ever een perfect match!

Monogram ketting toegevoegd op mijn wishlist

Maar ik zou mijn bijnaam geen eer aan doen als ik mijn oog niet ook had laten vallen op zo’n mooie monogramketting van Names4ever. Ik heb een grote voorliefde voor sieraden; als het maar blinkt! Mijn moeder noemde me niet voor niks vroeger al gekscherend ‘ekster’….. 😉

LOVE,

ESTHER

 

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Koningin Máxima
Meeting our Queen Maxima

  Kom op 1 en 2 juli naar het rosarium in Winschoten voor het Rozenfestival! Tijdens dit tweedaagse festival kun...

Close