Outstanding Classroom

Hi there,

Zoals jullie misschien weten, heb ik mijn eigen bedrijf Outstanding. Al weer vier jaar verzorg ik met veel plezier cursussen en bijlessen aan volwassenen en aan studenten in het voortgezet onderwijs en in het MBO. Sinds twee jaar is mijn bedrijf gehuisvest in een prachtig pand aan de Rijksstraatweg in Haren (Groningen).

Outstanding Classroom Haren Groningen Eelde Paterswolde Glimmen

Kantoor Outstanding

BACK TO SCHOOL?

Zo aan het begin van het schooljaar zit ik boordevol plannen. Mijn eerste doel was het aanbod van de lessen verder uit te breiden. Na enig onderzoek leek het mij zinvol het aanbod uit te breiden met de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Inmiddels heb ik voor deze exacte vakken een bijlesgever met ruime ervaring gevonden. Dit nieuwe aanbod van exacte vakken is een spannende uitdaging. Zelf blijf ik natuurlijk echt een talenmens.

Bijles Haren paterswolde eelde Groningen

VERDERE PLANNEN?

Jazeker, ik zit vol met plannen! De afgelopen jaren heb ik wel geleerd om in mijn enthousiasme niet teveel hooi op mijn vork te nemen.

Ik wil echter al een aantal jaren mijn werving aanpakken. Mond tot mond reclame blijft natuurlijk een goede manier, maar het belang van goede websites wil ik ook onderstrepen. Ja je leest het goed: websites. Naast het aanbod van lessen/cursussen bied ik eveneens tweedehandskleding aan in mijn webwinkel. Daarover in een volgende post misschien meer.

Ten tweede wil ik graag de vindbaarheid van mijn websites vergroten. In mijn bedrijf is een docent aanwezig, die wordpress cursussen verzorgd. Ik heb hem de opdracht gegeven om aan deze doelstelling te werken en deze te realiseren.

 

Tenslotte wil ik mijn klanten graag iets mee geven als aandenken, een gadget. Het moet iets zijn dat onmiddellijk in het oog springt, opvalt.

JOINZ

(sponsored part)

Onlangs werd ik benaderd door JOINZ. JOINZ is een bedrijf, dat via hun webshop allerlei relatiegeschenken verkoopt. Van pennen, powerbanks tot usb sticks. Alle gadgets kunnen worden voorzien van een logo.

Ik heb een prachtige Curve powerbank van dit bedrijf mogen ontvangen. Echt een perfect hebbedingetje. Een paar weken geleden ben ik naar de Culturele Hoofdstad van Europa, Leeuwarden, geweest. Die dag heb ik vele foto’s en filmpjes voor Instagram met mijn iPhone gemaakt van ‘The Giants’ en mijn accu was dan ook al snel leeg!

The Giants Royal de Luxe

The Giants – Royal de Luxe

 

Gelukkig was dat probleem snel opgelost: een terrasje pakken en mijn telefoon weer snel kunnen opladen met de powerbank van JOINZ. ‘Easy does it’! Daarna kon ik er weer lustig op los fotograferen en filmen. Jammer dat het logo van OUTSTANDING er niet op staat (LOL).

JOINZ CURVE POWERBANK IPHONE

Powerbank van Joinz

Vind jij relatiegeschenken ook leuk? Wat zou het perfecte relatiegeschenk zijn?

Let me know…..

LOVE, ESTHER

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 20 januari 2019 / 22:51

  Op zich is een powerbank een heel nuttig relatiegeschenk. En zeker leuk als je het ook nog kunt personaliseren. Het is iets wat iedereen snel zal gebruiken en de naam van het bedrijf komt dan ook erg vaak ‘in beeld’. Pennen heb ik inmiddels genoeg en geef ik ook snel weer door (weg) omdat het anders teveel wordt. Plus het is meestal van plastic en in het kader van minder plastic produceren en gebruiken is dat ‘m ook niet. Ik word ook altijd erg blij van notitieboekjes omdat ik ze ook daadwerkelijk gebruik. Hetzelfde geldt voor stoffen tasjes.

 2. Kyra ¦ alovingladytravels
  20 januari 2019 / 22:51

  Ik denk toch dat relatiegeschenken een heel goed en leuk idee zijn. Als je echt iets tofs geeft, word je niet snel vergeten !

 3. An Van Assche
  20 januari 2019 / 22:51

  Heb ooit eens een koffertje gekregen dat ik nog steeds gebruik. Echt een nuttig cadeau.

 4. 20 januari 2019 / 22:51

  Wat cool dat je je eigen bedrijf hebt! Die relatiegeschenken zien er echt super fijn uit! Ik vind dat altijd een goed idee! 😉

 5. 20 januari 2019 / 22:51

  Handig hebbeding en zeer geschikt als relatiegeschenk in een tijd dat iedereen constant bereikbaar wil blijven

 6. Karin Izaks
  20 januari 2019 / 22:51

  relatiegeschenken zijn altijd leuk, maar om het maximale effect te scoren heb je meer aan dingen die veel gebruikt worden zoals pennen en aanstekers volgens mij. Dan heb je een groter bereik en leren mensen je naam kennen die nog nooit van je gehoord hebben..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
David Lachapelle, Groninger Museum

A SUNDAY AFTERNOON AT THE GRONINGER MUSEUM Expositie David LaChapelle Op een druilerige zondagmiddag, eind april, ben ik naar de...

Close