TOMMY HILFIGER X GIGI HADID, I LOVE PATCHES

image

Hello Guys, Tommy Hilfiger heeft een te gekke nieuwe collectie. Zoals jullie in eerdere posts van mij hebben kunnen lezen, ben ik dol op patches. Ik vind het dan ook helemaal te gek dat de Bijenkorf vanaf 9 februari deze nieuwe collectie van één van mijn favoriete merken gaat verkopen. Op de Tommy website staat een leuk impressie van:  “THE MAKING OF TOMMYXGIGI LENTE ’17”

image (1)

Deze broek is er echt één voor mijn wishlist. Dit Ringer T-shirt kost € 59,90 bij de Bijenkorf. Misschien is het nog leuker om zelf je items te patchen! In mijn webshop vind je een groot assortiment patches. Onderstaand tasje heb ik zelf gepatcht. Ik heb de patches met Bissonkit TIX textiellijm bevestigd. Dit tasje is verkrijgbaar bij Outstanding Fashion&Vintage.

6e81d975b20fd12cb19eb31c88dfce74ae9827c3

 

Zelf heb ik van  ESTHRZ dit leuke vintage tasje gekocht. Esther is ook een blogger uit Noord Nederland; ze heeft een leuk assortiment customized kleding in haar webshop.

IMG_0145

Vind jij patches en kleding customizen ook zo leuk? Laat het mij weten!

LOVE ESTHER

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Walking after work; Autumn/Winter

WITTE WIEVEN Ik ben een herfstmens. De luchten, zonsondergangen en de bomen zijn in de herfst werkelijk prachtig. De mistflarden...

Close