Walking after work; Autumn/Winter

WITTE WIEVEN

img_6669

Ik ben een herfstmens. De luchten, zonsondergangen en de bomen zijn in de herfst werkelijk prachtig. De mistflarden zijn vaak zeer mystiek en als je goed kijkt, zie de witte wieven, zoals ze in Drenthe genoemd worden. Kortom ik heb mijn Hunter boots veelvuldig aangetrokken en ben er op uit gegaan!

img_0027

img_6677

img_6978

Op instagram plaats ik regelmatig foto’s van mijn belevenissen. Kom je ook eens kijken en ga je mij volgen?

Instagram Outstanding Fashion and Vintage

Met Outstanding Fashion & Vintage richting de winter

In mijn webwinkel is het een gezellige drukte. De outdoor kleding is in dit jaargetijde altijd zeer gewild. In vele blogs kom je de afkorting OOTD tegen; het staat voor Óutfit Of The Day. Voor deze post is de OOTD: een leuke puffer met een comfy plaid shirt en natuurlijk Hunter wellies (Zalando € 134,95)!

p1000888

Deze items ga ik allemaal meenemen naar de winterfair in Glimmen. Zondag 27 november sta ik daar met mijn kraam. Altijd weer supergezellig zo’n evenement; ik kijk er al echt naar uit!

Wintermarkt Glimmen Outstanding 27 november 2016

LOVE, ESTHER X

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
The making of my halloween pumpkin (pompoen)

Let's carve this baby! Mijn pumpkin heeft al een beetje gezicht gekregen, door het sjabloon uit te tekenen.

Close