What I did last weekend – Fashion & Vintage weekend Groningen

Vintagemarkt ‘Klein Berlijn’ – Grote Markt, Groningen

image1

Hey guys, vinden jullie het ook zo leuk om rond te snuffelen op vintagemarkten?

Afgelopen zondag vond de 2e editie van ‘Klein Berlijn’ op de Grote Markt in Groningen plaats. Lekker een beetje rondgeslenterd en tussen alle spulletjes rondgeneusd. In het kraampje van Olga Kuijlenburg zag ik deze toffe cowboy boots staan  (*eveneens te vinden op de Noordermarkt in de Jordaan in Amsterdam; ma.ocht. 10.00-13.30 uur en zat. 10.00-16.00 uur). Ik kon mijn geluk niet op toen het ook nog eens de juiste maat bleek te zijn. Dus de boots natuurlijk even gepast en ……. ze zaten als gegoten!

Helemaal in mijn nopjes met deze aankoop weer huiswaarts gekeerd. Een perfecte afsluiting van een zalig weekend!

quote-boot-season-fb

In love with my vintage boots ………

img_2633

Love, Esther

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
My wishlist voor mijn favoriete seizoen herfst 2016

Ik ben een groot fan van de herfst, ik hou van de geuren en van de kleuren en vooral van...

Close